MINI Paceman: ‘Je valt voor de charme en de sophisticated uitstraling’

Ondanks mijn liefde voor Italiaanse automerken ben ik een echte fan van MINI. Allereerst om nostalgische redenen, maar vooral om die eigenzinnigheid van het merk. De MINI Paceman is de oplossing als u de gewone MINI te klein vindt en de Countryman weer te groot. Hij doet mij erg denken aan de RangeRover Evoque en dat is natuurlijk een compliment. Geweldig dat een fabrikant gewoon dit soort bijzondere auto’s durft te produceren. Rationele argumenten spelen bij de Paceman eigenlijk geen rol. Je valt voor de bijzondere charme en de sophisticated uitstraling van de MINI Paceman en dat geldt trouwens eveneens voor Jessica. Twee droommodellen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *