De nieuwe MINI Paceman: Puur FUN!

Rationele argumenten spelen bij een MINI eigenlijk geen rol. Je valt gewoon voor de bijzondere charme en de sophisticated uitstraling en dat geldt natuurlijk ook voor de nieuwe Paceman, de al weer 7e variant van dit succesvolle merk.

De oplossing voor u als u de gewone MINI te klein vindt en de Countryman weer te groot. De ‘Evoque’-lijn van het dak maakt hem supertrendy en het zal dus wel een vrouwenmagneet worden. En terecht, want hij ziet er heel aantrekkelijk uit. De neus is stoer en identiek aan de Countryman. Zijkant slank met de aflopende daklijn en de achterkant met de grote achterlichten is Coupé-achtig. Het interieur is zeer herkenbaar MINI, met de grote MINI retro-snelheidsmeter in het midden. De ergonomie is wat met de Engelse slag, maar dat is bij MINI nu juist de charme. De zit is royaal en hoger dan bij de gewone MINI en dat geldt ook voor achterin waar de 2 stoelen, inderdaad geen achterbank, wat lager geplaatst zijn om toch goede hoofdruimte te houden. Het stuur ligt heerlijk in je hand en in tegenstelling tot de Countryman heeft de Paceman dat typische directe MINI rij-gevoel. Strak stuurgedrag zonder overhellen in snelle bochten. Heer-lijk! De handrem is bijzonder gevormd met enige gelijkenis met het gashendel in een vliegtuig. Schakelen in de Paceman is puur fun en eigenlijk zijn dat de juiste twee woorden naar mijn idee voor de Paceman. Puur FUN!

“De fun van MINI”

“Met al het rijplezier van een Sports Activity Coupé, een even krachtige als elegante uitstraling en een niet te missen urban randje, vormt deze vernieuwende aanwinst in de MINI-stal een comfortabele kruising tussen ontwerp en functionaliteit en natuurlijk met de fun van MINI”, volgens Vestigingsdirecteur Michel Heus van Van Poelgeest in Noordwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *