Beachhouse Key West in Katwijk aan Zee: Wars van uiterlijk vertoon

Het strandpaviljoen Beachhouse Key West op het Katwijkse strand, gerund door Pieter van Ruitenburg en Ina Schilperoort, ademt in alles de sfeer van de populaire vakantiebestemming in het uiterste puntje van Florida. “Iedereen is welkom.”

Waar komt jullie fascinatie voor Key West vandaan?

Pieter: “We hebben een jaar in Amerika gewoond. Sindsdien gaan we elk jaar naar Key West. Het mooie daar is dat je geen verschil ziet tussen zwervers en miljonairs; van uiterlijk vertoon hebben ze nog nooit gehoord. In restaurants is de service veel beter dan hier. Mensen zijn vriendelijker en lopen veel harder voor je. Die manier van werken kopiëren we hier.”

Waarom moet je naar Beachhouse Key West komen?

Ina: “Vanwege onze informele en kleurrijke uitstraling. Het is hier altijd gezellig en sfeervol, onder andere door de vrolijke muziek. Bovendien hebben we onze prijzen bevroren vanwege de recessie, terwijl de service blijft zoals die al jaren is. Bij ons ben je geen nummer. We doen alles zelf. Samen met onze tientallen medewerkers vormen we als het ware één familie. We begroeten mensen met een glimlach en maken een praatje, zoals het eigenlijk hoort. Zodra de zon begint te schijnen, zit het hier vol.  Sinds mei 2012 hebben we bovendien zes strandhuisjes. Ook dat loopt super. ”

Ontvangen jullie ook zakelijke klanten?

Pieter: “Iedereen die van een ontspannen sfeer houdt, is welkom. Een deurenfabrikant hield bij ons zijn productpresentatie voor de pers. Ook scholen, clubs, zorginstellingen en bedrijven komen bij ons, bijvoorbeeld voor een personeelsfeest met barbecue-arrangement.”

Beachhouse Key West

Katwijkse strand, t.o. Boulevard 50
Katwijk aan Zee
T 071 – 401 25 83
E [email protected]
I www.beachhousekeywest.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam