Ford Fiesta: Een volwassen en veilige Fiesta

Dat was een lollig karretje die eerste Ford Fiesta in de jaren 19toen. Ook dit model is in de loop der jaren groter gegroeid. Recentelijk is hij weer onder handen genomen en is helemaal volwassen geworden.

De voorkant is nu volledig in lijn met het familiegezicht. De trapeziumvormige Ford grille. Scherp gelijnde koplampunits en sportieve vouwen op de motorkap. Scherpe oplopende lijnen à la de Focus aan de zijkant en de eveneens scherp gelijnde achterkant met een groot raamoppervlak voorzien van een sportieve elegante dakspoiler.

Eigentijds

Het interieur ziet er eveneens eigentijds uit. Het aantal knopjes op het dashboard is giga, maar dat zal op den duur wel wennen, hoop ik. Je zit wat hoog in deze Fiesta, maar zeer comfortabel en dat geldt ook voor de achterbank. Ook wat rijden betreft is de Fiesta volwassener geworden en er is hard gewerkt aan het terugdringen van rijgeluiden. De elektrische stuurbekrachtiging doet zijn werk prima met een goed gevoel rond de middenstand. Het onderstel was al goed met een prettige vering en demping.

Veilig

Wat veiligheid betreft zit je goed bij deze Ford. Standaard 7 airbags, 5 sterren scorend bij de Euro NCAP-crashtest en een groot aantal standaard of te bestellen veiligheidsassistenten. Bijvoorbeeld Sync dat automatisch hulpdiensten belt in geval van een botsing, Hill Launch Assist en Active City Stop dat tot 15 km botsingen voorkomt. Een volwassen en veilige Fiesta dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen