Opel Mokka: ‘Voor wie iets aparts wil…’

Met de Mokka heeft Opel nu ook een compacte SUV in haar assortiment. Naar mijn idee een fraaie aanvulling voor het merk en veel zakelijke rijders die toch wel iets aparts willen.

Laten we allereerst vaststellen dat de Mokka er leuk uitziet. Vloeiende scherpe lijnen, stoere voorkant, elegante zijkant en een robuuste kont. Het interieur ziet er trendy uit met een hoog Insignia gehalte. Het dashboard doet mij wat onrustig aan op het middenconsole met een grote hoeveelheid knopjes, maar dat zal ongetwijfeld wennen. Wat opbergmogelijkheden betreft is de Mokka goed voorzien. Zitten in deze compacte SUV doe je dan ook compact. De bagageruimte daarentegen is weer royaal te noemen met ruimte voor 362 literpakken vla. De Mokka is leverbaar met 3 verschillende motoren, 1 diesel en 2 benzinemotoren die er overigens om vragen op toeren te worden gehouden, maar ja, dat is ook pas lekker autorijden naar mijn idee.

De vering van de Mokka is voor mijn gevoel wel erg op comfort ingesteld en zou wel iets straffer mogen voor strak bochtenwerk, maar heel plezierig bij gemiddeld gezinsgebruik. De Mokka stuurt prettig, schakelt soepel en voelt solide aan. De optielijst biedt de mogelijkheid deze Opel enerzijds nog persoonlijker te maken en anderzijds nog veiliger door verschillende rijhulpsystemen uit de duurdere modellen, zoals EPS+, AFL+, Forward Colission Alert. Bij Motorhuis in Leiden leggen ze u graag uit wat dit allemaal betekent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen