Kia Cee’d Stationwagon: ‘Elegante neus met mooie chroomaccenten’

Het stationwagon aanbod rond de 25.000 euro is groot op dit moment. Zeker nu ook met de komst van de nieuwe Kia Cee’d Stationwagon. En eerlijk is eerlijk, hij ziet er fraai uit.

Slanke elegante neus met mooie chroomaccenten. Vlotte zijlijn en een kloeke achterkant, waarbij de daklijn eindigt in een stijlvolle spoiler. Mooi detail is de geïntegreerde dakrails. Het interieur ziet er eveneens luxe uit. Mooi verzorgd met, voor mij soms iets te, glanzende zwarte pianolak-panelen en chroomaccenten die het geheel wel een goede kwaliteitsuitstraling geeft. De stoelen hebben een prettige zit met voldoende ondersteuning en het dashboard oogt vanaf die plek aangenaam. Goede afleesbare klokken en een groot multifunctioneel beeldscherm. Deze nieuwe Cee’d is stiller geworden en helt niet meer zo in de bochten, waardoor ook het rijden plezieriger is geworden.

Royale bagageruimte

Belangrijke factor voor deze auto is natuurlijk zijn bagageruimte en die is royaal met 528 liter inhoud die uiteraard vergroot kan worden via de achterbank. Praktisch is de standaard set waarmee je de bagage op verschillende manieren vast kunt zetten via rails in de laadvloer, zodat alles geordend en vooral veilig vast staat. Praktisch is ook dat de achterklep wat verder in het dak scharniert, zodat hij hoger kan openzwaaien. En wat ik overigens nog steeds heel bijzonder vind van Kia is de 7 jaar fabrieksgarantie. Een hele fraaie en praktische Wagon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *