De nieuwe Ford Transit: ‘Eigentijds lijnenspel met de oerlijnen van toen’

Wie kent hem niet, de Ford Transit. Een icoon uit de jaren 60 die een enorm imago heeft opgebouwd in de loop der jaren. De nieuwe Ford Transit Custom is voortgebouwd op zijn sterke punten en is volledig opnieuw ontworpen en is nu al bekroond met de prestigieuze award ‘International Van of the Year 2013’. Voldoende reden om hem eens te bekijken bij Peter Woesthoff, Vestigingsmanager van Ford dealer Van Bunningen in Leiden.

De nieuwe Transit Custom die ook leverbaar is met dubbele cabine of als Kombi ziet er opvallend, modern en professioneel uit. Eigentijds lijnenspel waarin ik toch nog de oerlijnen van toen herken. Het interieur ziet er eveneens eigentijds uit met veel luxe uit de Ford personenautolijn. Goede zit, prettig aanvoelend stuur en de korte versnellingspook dicht onder handbereik. Plezierig voor de berijder is dat de nieuwe Ford Transit voorzien is van een lange lijst comfort- en gemakszaken, zoals handige verborgen opbergruimten onder de voorstoelen en een verborgen vakje in het instrumentenpaneel voor de mobiele telefoon of de MP3-speler. Als optie zijn zelfs voor het zitmeubilair een verstelbare lendensteun en verwarmde stoelen leverbaar. Denk ook aan parkeersensoren en de geavanceerde handsfree Ford SYNC technologie, een achteruitrijcamera en Hill Start Assist. Voor u als ondernemer is natuurlijk de kilometerkost- prijs en bedrijfszekerheid van het grootste belang en die is volgens Peter bij deze nieuwe Ford Transit prima voor elkaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *