Mitsubishi Outlander: ‘Solide en prijsprettig’

Praktische bruikbaarheid en no-nonsense is hetgeen de Mitsubishi rijder naar mijn gevoel aanspreekt. En dan zit je helemaal goed met de nieuwe Mitsubishi Outlander. Het eerste dat opvalt is de nieuwe neus.

Weg is die forse grille. Nu een elegant gelijnde, maar toch stoere voorkant. Heldere strak oplopende lijn aan de zijkant, met aan de achterkant een Brits geïnspireerde grote zwarte achterruit, met daaronder een wat apart gelijnde verlichtingslijn die misschien niet ieders ‘cup of tea’ is. Een eigentijds ogende Cross-over, dat zeker. De nieuwe Outlander is niet alleen aan de buitenkant fors onder handen genomen. Met name het interieur is af van de hard-plastic look. Mooi zacht materiaal nu, dat een gevoel van luxe geeft. Wat zal ik zeggen, overzichtelijk, comfortabel en ruim.

Mitsubishi heeft erg zijn best gedaan om deze Outlander stiller te maken door een betere isolatie en bijvoorbeeld de zijruiten van een dikker glas te voorzien en je ervaart dan ook een serene rust. De zitpositie is prima en afhankelijk van de gezinssituatie kan je kiezen voor een 5 of 7-zitter. En als je dan toch aan het kiezen bent is er een voorwielaandrijving of een vierwielaandrijving met hand- of automatische schakeling. De nieuwe Outlander rijdt solide, is goed uitgerust en is prijsprettig. Een interessante zakenauto als je zo’n soort auto zoekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *