Chevrolet Cruze StationWagon: ‘Hoop luxe, prettige prijs’

Chevrolet heeft haar modellengamma uitgebreid met de Cruze StationWagon. Een interessante propositie voor de Zakelijke Markt van een merk dat staat voor beproefde techniek tegen een redelijke prijs. Tegelijkertijd heeft dit merk haar motoren voor dit model uitgebreid met twee moderne versies en het kan niet op want ook de neus van de Cruze is gerestyled. Het geheel ziet er gewoon goed uit. Vloeiende eigentijdse lijnen met een stoer en vlot karakter. Belangrijk bij dit type auto’s is natuurlijk het ruimte-aanbod. Met de achterbank plat heb je zo’n kleine 1500 liter tot je beschikking en dat is heel netjes als je naar de concurrentie kijkt. De ruimte is ook heel praktisch ingericht met veel geheime vakjes en handige sjorogen om de lading vast te zetten.

Ongecompliceerd

Het interieur is ruim voor de bestuurder en de passagiers. Het dashboard ziet er eigentijds en verzorgd uit. De nieuwe motoren zijn weliswaar geen milieutoppers, maar sluiten prima aan bij dit model. Deze Cruze heeft een vriendelijk en ongecompliceerd rijgedrag. Grote voordeel is dat hij, zeker als je de LTZ versie kiest, een hoop luxe biedt voor een prettige prijs. Je kunt kiezen uit een 1.4 benzine Turbo-motor en de 1.7 CTDI of 2.0 CTDI diesels. Bekijk hem zelf eens bij Abswoude Autopromenade in Noordwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *