BMW X3 Upgrade Edition: ‘Strak en comfortabel geveerd’

SUV’s blijven waanzinnig populair, zeker de echte, zoals de BMW X3. Het kost een paar euro, maar dan heb je ook iets moois. Een echte stoere auto met toch elegante lijnen.

De X3 heeft inmiddels bewezen een fraaie, betrouwbare, degelijke en economisch verantwoorde SUV te zijn die veel ‘Freude am Fahren’ geeft. Het interieur is mooi vormgegeven met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. De hoge zit achter het strak vormgegeven stuur vind ik plezierig. Dat geldt ook voor het rijden met deze SUV. Strak, maar toch comfortabel geveerd en een bovengemiddeld direct stuurgedrag. Opvallend is ook de soepele samenwerking van de motor met de versnellingsbak. Een prettige rij-auto die natuurlijk ook op een minder mooi wegdek zijn mannetje staat. Wat ruimte betreft is de X3 royaal voor zowel de passagiers als hun bagage. Wat ik heel bijzonder vind en wat BMW naar mijn idee iets te bescheiden communiceert, is de zogenaamde Upgrade actie. Als je nu een BMW X3, naast ook meerdere modellen, aanschaft, dan krijg je een Upgrade naar een luxer model cadeau en dat zou betekenen als extra’s: Leren bekleding, Alarmsysteem Klasse 3, Elektrisch verwarmde stoelen, Koplampsproeiers, Park Distance Control, Xenon lampen, Automatische Airco, Navigatiesysteem Professional, Bluetooth telefoonvoorbereiding, USB aansluiting, Apps, Voorbereiding Connected Drive, wat je in totaal een voordeel oplevert van 5.777 euro. Toch goed om te weten, toch?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *