AutoLeaseTeam Autotest met: Burdi – Chevrolet Orlando

 “Wat een dikke bak”.

Burdie is de mascotte van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball (ZZ Leiden). Mede door zijn inzet heeft de ploeg van coach Toon van Helfteren het afgelopen seizoen veel successen geboekt zoals winnaar van de Supercup, laatste zestien van de Europacup, winnaar van de Nederlandse beker, eerste in de reguliere competitie en verliezend finalist in de finale van de Play offs. Met tomeloze inzet en vol enthousiasme zweept hij het publiek op om het team aan te moedigen. Ook zorgt hij voor het nodige entertainment, samen met de Home Town Dancers. Hij verheugt zich nu al op het nieuwe basketball seizoen om er samen met het publiek in een volle 5 Meihal weer een succesvol ZZ Leiden jaar van te maken. De eerste thuiswedstrijd is op 13 oktober a.s. Voor alle andere wedstrijden verwijst hij naar www.eredivisiebasketballleiden.nl

Wat was je eerste indruk bij het zien van de testauto? 

Woh, wat een dikke bak. De grote stoere neus oogt strak en is heel bepalend, terwijl de zijkant van de auto, in combinatie met de mooie velgen weer heel elegant is. Ik popelde om in te stappen en weg te rijden.

Wat vind je van het zitcomfort?

De voorstoelen zitten fantastisch. Ze zijn optimaal verstelbaar en bieden een goede steun in je rug. Ook achterin, op de eerste zitrij, kan je het lang volhouden; er is voldoende beenruimte. Op de tweede zitrij is het iets krapper, zowel qua hoofd- en beenruimte. Voor lange basketballers niet ideaal, maar tieners zitten daar prima.

En van de overzichtelijkheid van het dashboard?

Als je instapt zie je heel veel klokken, meters en knoppen. Maar na een korte uitleg voordat ik wegreed heb je snel het overzicht. En eenmaal onderweg merk je dat alles goed en eenvoudig te bedienen is en vond ik alles heel overzichtelijk.

Hoe heb je de rijeigenschappen ervaren?

Op de snelweg is het een comfortabele reiswagen en hij is opvallend stil. Ook in de stad doet hij het prima. Ondanks de grootte van de auto rijd je probleemloos door de smalste straatjes en kan je de scherpste bochten nemen. De grote ramen bieden daarbij heel goed zicht.

Is er tenslotte nog iets dat niet ongenoemd mag worden?

Onbekend maakt onbemind. Eerlijk gezegd wist ik nauwelijks iets van Chevrolet. Niet alleen deze Orlando heeft me positief verrast, maar toen ik in de showroom andere Chevrolet modellen viel ik van de ene verbazing in de andere. Welk model ik ook bekeek, het ziet er allemaal super uit. Ik raad iedereen aan ook eens bij Chevrolet te gaan kijken.

Het leasetarief

Bij AutoLeaseTeam rijdt u de Chevrolet al vanaf € 578,= excl. btw / maand op basis van full operational lease en een looptijd van 48 maanden en 20.000 km/jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *