Krijgsman Dranken Katwijk: Whisky – omdat de smaak verandert

“Whisky is booming,” zegt Jos Frijns, eigenaar van Krijgsman Dranken. Op verschillende manieren komt hij de whiskydrinker tegemoet: met proeverijen, een whiskydiner en een website waarop Krijgsman Dranken 500 soorten aanbiedt.

“Wij verkopen niet alleen de bekende merken – die zijn overal te koop – maar we zijn ook verkooppunt voor lokale Schotse bottelbedrijven,” zegt Jos Frijns. “Bij kleine en aparte merken zit de meeste beleving, terwijl de prijs en de kwaliteit goed bij elkaar passen.” Krijgsman Dranken onderscheidt zich met een flexibele service. “We leveren in de hele regio, aan consumenten, bedrijven en de horeca. Is het voor een feest, dan mogen niet-geopende flessen worden teruggegeven.”

Omdat de smaak van de consument verandert – van bier en binnenlands gedestilleerd naar whisky – biedt Krijgsman Dranken 500 soorten whisky direct uit voorraad, maar het slijtersbedrijf wil dit uitbreiden tot 800. De prijs varieert van een paar tientjes tot 4000 euro. “Dure flessen worden gekocht als investering of om een groot zakelijk contact te vieren,” legt Frijns uit.

Eigentijdse indeling

Klanten bestellen via whiskybezorgen.nl of komen naar de nieuwe winkel aan het Bosplein, waar Krijgsman sinds februari is gevestigd. “Het is iets kleiner,” zegt Frijns. “Maar door de compacte indeling kan ik meer flessen kwijt en ze eigentijdser presenteren.”

Een groot succes zijn de proeverijen in strandpaviljoen Het Wantveld, die Krijgsman tweemaal per jaar organiseert, plus het jaarlijkse vijfgangen-whiskydiner. “Daar is veel animo voor, met 60 deelnemers per keer,” aldus Frijns. De eerstvolgende proeverij is in augustus. Aanmelden kan in de winkel of per e-mail.

Krijgsman Dranken

Bosplein 13-14, 2224 GB Katwijk
T 071 – 401 43 30
[email protected]
I www.whiskybezorgen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam