Toyota Prius: ‘Een aparte beleving’

U kent mijn voorkeur voor auto’s die ruiken naar Castrol olie, benzine, leer en een sonor motorgeluid voortbrengen. Vanuit die gedachte moet je dus niet kijken naar de nieuwe Toyota Prius. Het is een hele andere manier van autorijden, zeg maar mobiliteit.

De Prius is recentelijk gefacelift en dat betekent in autoland meestal dat de voor en achterlichten gerestyled zijn en dat de lijnen voor en achter strakker zijn geworden, waardoor het geheel weer opgefrist is. Meer was bij de Prius ook niet nodig en hij doet het goed in Nederland. Dat is zeker te danken aan de fiscale voordelen die deze ruime zakenauto biedt en hij is natuurlijk de visuele bevestiging van het Duurzaam Ondernemen. Of je hem mooi vindt is een geheel persoonlijke kwestie, maar de Prius heeft eigentijdse lijnen en het interieur ziet er strak en mooi afgewerkt uit. De zit is prima en aan ruimte geen gebrek, alleen wordt de hoofdruimte achterin wat beperkt door de aflopende daklijn. Rijden met de Prius blijft een aparte beleving. Geen startende motor, maar met een druk op de knop zet je hem aan. Tikje tegen het hendel van de automaat en je zoeft weg op de elektrische motor. Pas als je het gaspedaal flink intrapt voor extra power komt de benzinemotor in actie. De Prius rijdt comfortabel en tijdens je trip wordt je via een groot centraal display van enorm veel informatie voorzien wat er allemaal onder de motorkap gebeurt. Een interessante auto!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen