Bas de Ridder, Skoda dealer Hamers in Voorschoten: “Het gaat prima met Skoda en met ons”

Als niet sportliefhebber keek ik recentelijk mee naar een wielerwedstrijd en waar ik ook keek, overal zag ik de herkenbare grille van Skoda’s als volgauto in beeld en vroeg mij tegelijkertijd af hoe het met Skoda dealer Hamers in Voorschoten ging en besloot weer eens bij hen langs te gaan.

“Het gaat prima met Skoda en prima met ons en ja, Skoda is erg actief als internationaal sponsor van de wielersport”, vertelt Verkoopleider Bas de Ridder mij enthousiast. “Op dit moment zijn wij ook erg actief met de Skoda Greenline modellen. De Fabia met slechts 14% bijtelling en geen BPM en Wegenbelasting. En natuurlijk ons ruimtewonder, de Skoda Superb Greenline met A-label en 20% bijtelling. Twee modellen die overigens ook in een BusinessLine versie verkrijgbaar zijn. Ideaal voor de Zakelijke Markt, want voor een meerprijs van een paar honderd euro heb je een hele complete zakenauto met onder andere Lichtmetalen velgen, Navigatiesysteem, Xenonverlichting en Parkeersensoren. Eind juni verwachten wij de nieuwe Skoda

Citigo. Een ruime 3- of 5deurs in het compacte stadsautosegment. Volgend jaar nog meer Skoda nieuws. De Rapid, de nieuwe Octavia en de RoomsterII. Met de komst van de nieuwe Citigo zal ook het Skoda logo op de auto gerestyled worden. Strakker van vorm in een combinatie van zilvergrijs en zwart, waarbij de groene kleur zal verdwijnen. Met al deze positieve ontwikkelingen zien wij de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet”. Ik kan het mij voorstellen Bas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *