Vroom’s Droomauto: Volvo C70 – Helemaal happy!

Weet u, ik ken zo langzamerhand wel bijna alle argumenten van mensen waarom je zakelijk gezien geen cabriolet zou kunnen kopen in Nederland. Allemaal waar, als je dit jezelf wijs wilt maken. Er is maar één reden waarom je het wel zou moeten doen naar mijn idee en dat is omdat je wilt genieten van het open rijden. Afgezien van het feit dat veel cabrio’s een genot zijn om naar te kijken, geeft het rijden je zo’n gevoel van vrijheid. Geen dak boven je hoofd, direct contact met je omgeving, de zon op je voorhoofd, de wind door je haren, de geur van vers gemaaid gras opsnuiven. Heer-lijk!! En als je dan ook nog mag rijden in deze Volvo C70, een kwaliteitsproduct dat geen verdere toelichting behoeft, zittend op luxe Zweeds leer in het plezierige gezelschap van supersportieve Margot, dan voel ik mij helemaal happy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *