Renault Scénic: ‘Prima auto voor zaken en/of gezin’

De Oer-MPV is gefacelift, zowel de zeg maar, kleine Scénic als de grotere 7 zitter, de Grand Scénic. En dat betekent nieuwe motoren, een opgefrist uiterlijk en een aantal nieuwe nieuwtjes. Allereerst zie je dat aan de gewijzigde lampunits voor en achter en het lijnenspel. Het oogt allemaal wat vloeiender. Een paar nieuwe kleuren zijn toegevoegd, zoals de felblauwe en een wat donkerrode.

Wat nieuwe nieuwigheden betreft is de Scénic nu ook voorzien van een ‘Hou’m tussen de lijntjes’ waarschuwingssysteem dat via piepjes van zich laat horen als je er zonder richting aan te geven over heen gaat. Ook kent de Scénic nu een luchtkwaliteitsensor die de buitenlucht analyseert en aangeeft of die goed of slecht is en sluit in het laatste geval de luchtinlaten automatisch af. Leuk om te hebben, toch? Het interieur ziet er nog steeds goed verzorgd uit en het display op het dashboard is wat anders ingedeeld en de verlichtingskleuren kan je zelf kiezen. Het zit allemaal wat richting het midden met veel digitale info. Als een echte MPV kan je met het opklappen van de zittingen veel ruimte realiseren en bij de Grand Scénic is nog ruimte voor een extra rij stoeltjes. De nieuwe Scénic heeft een geheel nieuwe serie milieuvriendelijke en zuinige motoren, waarbij de dCi 110 en 130 het zuinigst zijn en daarom ook in de 20% bijtellingsklasse vallen. Wat rijeigenschappen betreft rijden beide modellen  nog onverminderd Frans comfortabel met een soepele bediening. Prima zakenauto in combinatie met een ruime gezinsauto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen