Mercedes-Benz E Klasse: ‘Genieten van alle comfort en luxe’

De Mercedes-Benz E Klasse koop je natuurlijk niet omdat je al die praktische ruimte zo nodig hebt. Je kiest hem omdat hij bijzonder mooi oogt in deze uitvoering. Het front is onmiskenbaar Mercedes met zijn ster. Mooie slank oplopende lijnen aan de zijkant met een fraaie raamomlijsting en een stijlvolle, wat gebogen, achterkant.

Een hoogwaardige sedan met veel ruimte voor wie dat nodig heeft. Dit soort kwaliteitsproducten geeft nauwelijks aanleiding tot aanmerkingen.  Achter het stuur is het genieten van de kwalitatief hoogwaardige afwerking van het dashboard. De stoelzit is zeer comfortabel en dat geldt ook voor het rijgedrag. Ik merk dat ik in deze auto daar extra van geniet en geen neiging krijg tot sportief bochtenwerk of zo.

Bovengemiddeld ruim

En als je echt ruimte nodig hebt, dan is de Estate-uitvoering toch wel bovengemiddeld ruim, zeker als je de achterbank plat gooit. Voor mij niet nodig. Vaak denk je bij dit soort auto’s aan een diesel-uitvoering, maar ik geef de voorkeur aan de benzineversie gezien de relatief prettige prijsstelling en het rijdt toch net even iets plezieriger, met toch dat ietsje minder motorgeluid. Ik geniet van alle comfort en luxe van deze prettige rij-auto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *