Mercedes-Benz E Klasse: ‘Genieten van alle comfort en luxe’

De Mercedes-Benz E Klasse koop je natuurlijk niet omdat je al die praktische ruimte zo nodig hebt. Je kiest hem omdat hij bijzonder mooi oogt in deze uitvoering. Het front is onmiskenbaar Mercedes met zijn ster. Mooie slank oplopende lijnen aan de zijkant met een fraaie raamomlijsting en een stijlvolle, wat gebogen, achterkant.

Een hoogwaardige sedan met veel ruimte voor wie dat nodig heeft. Dit soort kwaliteitsproducten geeft nauwelijks aanleiding tot aanmerkingen.  Achter het stuur is het genieten van de kwalitatief hoogwaardige afwerking van het dashboard. De stoelzit is zeer comfortabel en dat geldt ook voor het rijgedrag. Ik merk dat ik in deze auto daar extra van geniet en geen neiging krijg tot sportief bochtenwerk of zo.

Bovengemiddeld ruim

En als je echt ruimte nodig hebt, dan is de Estate-uitvoering toch wel bovengemiddeld ruim, zeker als je de achterbank plat gooit. Voor mij niet nodig. Vaak denk je bij dit soort auto’s aan een diesel-uitvoering, maar ik geef de voorkeur aan de benzineversie gezien de relatief prettige prijsstelling en het rijdt toch net even iets plezieriger, met toch dat ietsje minder motorgeluid. Ik geniet van alle comfort en luxe van deze prettige rij-auto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen