Opel Zafira Tourer: ‘Voor de zakenman met een groot gezin’

Als je een zakenauto zoekt en thuis een groot gezin hebt, dan is de Opel Zafira altijd al een interessante optie geweest. En helemaal met het vernieuwde model, dat nu Zafira Tourer is gaan heten. Deze MPV heeft de nieuwe neus gekregen van zijn broer Ampera, wat hem een stoere aanblik geeft.

Vanaf de zijkant zie je veel auto met een elegant knikje omhoog in de raampartij. De achterklep is recht en strak vormgegeven. Het belangrijkste bij deze MPV is natuurlijk de interieurruimte en die is nog bruikbaarder geworden. Het dashboard is zo goed als afkomstig van de grotere broer Insignia. Geen slechte keus dus. Veel aandacht is besteed aan het multi-purpose aspect in deze auto. Het Flex7-systeem, zoals Opel dat zelf noemt, is nog geavanceerder geworden. Niet alleen kan je in deze 7-zitter de derde zitrij inklappen, maar je kan de driezitsbank op de tweede rij omvormen tot twee afzonderlijke stoelen met een riante midden- armsteun, zodat je daar meer schouderruimte hebt. Alles is opklap- baar en dan ontstaat  er een enorme bagageruimte. Op deze Zafira Tourer zijn veel van de Insignia opties te bestellen die de auto op veel veiligheidsaspecten laat meedenken als je dat prettig vindt. Deze grote Opel ligt goed op de weg en als je de optie Flexride-systeem kiest, kan je het rijgedrag aanpassen naar sportief of comfortabel. Mooie combinatie van ruime gezins- en zakenauto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *