The Whisky Talker: MO ÒR Schotse Single Malt Whisky officieel gelanceerd

De Rijnstreek huisvest vele kleurrijke ondernemers. In Lisse innoveert Michel Kappen (The Whisky Talker) met een klassiek product dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat: Schotse Whisky’s. Een nichemarkt die met veel creativiteit en vakmanschap uitstekend toegankelijk wordt gemaakt voor een grotere doelgroep, met name via de zakelijke markt. Aflevering 2: De lancering van MO ÒR

Stijlvol en waardevast geschenk vol symboliek

Wie op maandagavond 10 oktober jl. binnenliep in Hotel Restaurant De Beukenhof in Oegstgeest stuitte op een euforische stemming bij de lancering van het ongeëvenaarde Schotse Single Malt Whiskylabel MO ÒR. De absolute top van Schotse Single Malt Whisky’s is door kenner Michel Kappen tijdens een twee jaar durende zoektocht bijeengebracht. Het resultaat is een collectie van 53 Schotse Single Malt Whisky’s, waaronder enkele zeer zeldzame. De originele wijze van botteling van 500 ml en 25 ml maakt zelfs de meest exclusieve Schotse Single Malt Whisky’s bereikbaar. Een uitmuntend en vooral zeer persoonlijk relatiegeschenk.

Tijdens de officiële lancering maakten relaties, kenners en investeerders kennis met de prachtige verzameling Schotse Single Malt Whisky’s. Deze drank, die na jarenlange rijping in eikenhouten bourbon- of sherryvaten wordt gebotteld, blijft na botteling op smaak. Zeldzame Schotse Single Malt Whisky’s zijn daarmee waardevast en een gewilde belegging met een hoog rendement. De 53 aangekochte vaten voor de MO ÒR collectie zijn eigendom van investeerders. Sommigen proefden bij de lancering de eerste keer Schotse Single Malt Whisky uit eigen vat.

Betaalbaar

Michel Kappen’s doel was om met MO ÒR de meest exclusieve Schotse Single Malt Whisky’s bereikbaar te maken. Allereerst door ze te bottelen en ten tweede door ze betaalbaar aan te bieden. De flessen MO ÒR variëren in verkoopwaarde van € 92,- (Arran 1996) tot € 1372,- (Kinclaith 1969). Door daarnaast luxe miniaturen in glazen cilindrische ‘tubes’ te creëren (een uniek product) kan de Schotse Single Malt Whisky vanaf € 4,80 worden gekocht. De prachtige flessen, tubes en weergaloze presentatiekistjes zijn zeer zorgvuldig en met een ongelofelijk oog voor detail ontworpen.

“Het gedetailleerde MO ÒR logo verwijst naar de diepgaande smaakkarakteristieken van Schotse Single Malt Whisky’s,” legt Michel Kappen uit. “Samen met onze klanten stellen we een geschenk samen dat helemaal past bij de ontvanger of juist iets zegt over de gever. MO ÒR, de naam van de collectie, wat ‘mijn goud’ betekent, is dan ook heel toepasselijk.”

Volstrekt uniek

MO ÒR staat garant voor de absolute top op het gebied van Schotse Single Malt Whisky. Michel reisde vele honderden kilometers en proefde uit vaten van alle 91 nog in bedrijf zijnde distilleerderijen en de 35 die deuren hebben moeten sluiten. Het resultaat is een ongeëvenaarde collectie van Schotse Single Malt Whisky’s uit de meest luxe en meest zeldzame vaten. De tubes zullen beschikbaar zijn in enkele van de voornaamste restaurants van Nederland. “We stellen zo’n restaurant in staat om 24 absolute top Schotse Single Malt Whisky’s in huis te hebben. Volstrekt uniek.”

“De mogelijkheden als geschenk zijn eindeloos”

De tubes zijn dan ook een prachtig relatiegeschenk. Michel Kappen: “Ik heb niet méér kunnen bedenken om de Schotse Single Malt Whisky betaalbaar en exclusief te maken. Een origineel en waardevast geschenk. Dat bovendien ook gezond is bij dagelijks gebruik van maximaal twee glazen. Het geven van MO ÒR is één en al symboliek. Van de smaak tot de presentatie. Een kistje met twee tubes, bijvoorbeeld met Schotse Single Malt Whisky van het geboortejaar van de gever en de ontvanger, symboliseert ‘samen’. Een kistje met één tube kostbare Schotse Single Malt Whisky is zeker zo bijzonder. De mogelijkheden als geschenk zijn eindeloos.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam