Nieuwe voorzitters BV Leiden

Deel dit artikel

Op 2 maart hebben de leden van ondernemersvereniging BV Leiden in Koetshuis de Burcht Lorenzo van Beek en Ineke Lenssen gekozen tot nieuwe voorzitters. Zij zijn hiermee de opvolgers van Erna Kortlang, die sinds 2013 het voorzitterschap bekleedde. Ook volgt Desiree Salentijn Eddy Staas op als penningmeester.

BV Leiden heeft ditmaal gekozen voor een duovoorzitterschap vanwege het steeds verder groeiende takenpakket van de voorzitter. Ineke Lenssen heeft een brede achtergrond in het lijn-, programma en projectmanagement in zorg, onderwijs, welzijn en gemeente. Lorenzo van Beek werkt al meer dan 25 jaar in de hospitality-branche, is in Leiden en omstreken geen onbekende en heeft daardoor een groot netwerk.

Het hart van beide kandidaat-voorzitters ligt bij de stad en haar ondernemers. Ze zien BV Leiden als de ideale manier om ondernemers met elkaar te verbinden. Met een ruime hoeveelheid enthousiasme en inzet willen ze het lidmaatschap van BV Leiden dan ook nóg waardevoller, inhoudelijker en gezelliger maken.

Leave a Comment