Motorhuis bestaat 100 jaar


Deel dit artikel

Motorhuis bestaat 100 jaar! Daarom maakt Motorhuis van 2019 een bijzonder feestjaar met leuke acties, speciaal voor u. Want zonder hun zeer gewaardeerde klanten was er geen Motorhuis. Dus bedanken zij u graag!

Motorhuis is begonnen als ‘Het Motorhuis’ in 1919, gevestigd te Leiden. De vier oprichters waren de broers Abraham, Gerard, Hendrik en Jan Boon. In een klein pand aan de Oude Vest 33 maakten zij een voorzichtige start. In 1922 verkregen de drie broers het officiële agentschap van Ford.
De oprichters gingen van start toen Nederland nog slechts 7.000 ‘automobielen’ telde. Inmiddels zijn dat er zo’n 10 miljoen. Met 19 vestigingen in Noord en Zuid-Holland is Motorhuis nu hét aanspreekpunt voor prachtige merken als Opel, Citroën, DS, Fiat, Alfa Romeo en Jeep.

Tijdens het 100-jarig bestaan zet Motorhuis de klanten extra in het zonnetje met feestelijke acties. Voor meer informatie en aantrekkelijke acties, zie: https://www.motorhuis.nl/100-jaar/

Leave a Comment