Uniek concept voor flexibel werken strijkt neer in Roelofarendsveen

Stichting Beheer de Lasso, een investeerdersgroep die eigenaar is van het pand De Lasso 70 aan de Conservenweg in Roelofarendsveen, lanceert dit voorjaar BITS workspace. In het gebouw dat bekend staat om de huisvesting van Baby-Dump en Sani-Dump, wordt een flexibele werkomgeving gecreëerd voor kleine (internet)ondernemers. Het concept geeft ondernemers de mogelijkheid om te werken in een inspirerende omgeving. Het pand biedt een mix van rust en dynamiek. Het kijkt uit op het mooie kassen- en poldergebied én is gunstig gelegen aan de snelweg A4. 

Werken bij BITS is uniek: je huurt geen vaste werkplek of kantoor, maar bent vrij om te werken waar je wilt. Ondernemers kunnen hier terecht voor zowel korte als lange periodes. De locatie biedt een plek om zelfstandig te werken, maar toch met collega’s om je heen. Daarnaast is het mogelijk om klanten in een professionele omgeving te ontvangen. BITS workspace voorziet niet alleen in werkplekken, maar ook in andere faciliteiten zoals een betrouwbare glasvezelverbinding, een draadloos netwerk, moderne presentatiemogelijkheden, cateringfaciliteiten, relaxruimtes, warehousing en gratis parkeergelegenheid.

De partijen die de realisatie van het concept mogelijk maken, zijn lokale en regionale bedrijven. De initiatiefnemers van het project zullen ook actief zijn in het begeleiden van de aangesloten ondernemers en bieden mogelijkheden tot het (mede)financieren van kansrijke concepten. Zo wordt BITS naast een bijzondere plek om te werken, een plek om te ontmoeten en te verbinden.

In april wordt de voorlopige website van BITS workspace gelanceerd en vindt er een presentatie plaats voor belangstellenden. Wilt u hierbij aanwezig zijn of alvast meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Barry Verdel via 06-28422745 of [email protected].