Hét toonaangevende zakenmagazine van de regio Rijnland

De eigen regio vormt voor veel ondernemers de belangrijkste afzetmarkt. Of bedrijven nu opereren in het business-to-business segment of zich richten op consumenten, zij doen grotendeels zaken in de directe omgeving. Uit onderzoek blijkt dat twee van de drie zakenrelaties zijn gevestigd in een straal van 25 kilometer. Dit vormt al meer dan twintig jaar het fundament voor Rijnstreek BUSINESS, het toonaangevende zakenmagazine in uw regio Leiden, Alphen aan den Rijn en de Duin & Bollenstreek!

Profiel

Een tijdschrift dat serieus wordt genomen, heeft inhoud te bieden. Een open deur? Bepaald niet. Rijnstreek BUSINESS is redactioneel onafhankelijk en geworteld in de regionale economie. Naast economische en politieke ontwikkelingen staan in elke uitgave actuele managementonderwerpen centraal. De focus is hierbij vooral gericht op mensen. Diepte-interviews leggen de drijfveren en idealen bloot van spraakmakende ondernemers en bestuurders. Belangenorganisaties en zakelijke netwerken communiceren via Rijnstreek BUSINESS met leden en belanghebbenden, waardoor de netwerkfunctie van het tijdschrift wordt versterkt. Maar Rijnstreek BUSINESS is allerminst zakelijke saai. Ondernemer bent u 24 uur per dag, zeven dagen per week. Onze redactieformule biedt daarom volop ruimte voor prettig leesbare onderwerpen die aansluiten op uw ondernemende life-style. Kansen en successen vormen de rode draad door de journalistieke inhoud. De enige vorm waarmee de redactie niet omgaat, is de zogenaamde ‘gossip’ (roddel)journalistiek. De inhoud moet de positieve stijl van ons zakenleven uitstralen.

Gegarandeerde verspreiding in de hoogste oplage!

Rijnstreek BUSINESS verschijnt tien maal per jaar in de regio’s Leiden, Alphen en de Duin & Bollenstreek . Het magazine kent de hoogste oplage onder de regionale zakenmagazines en biedt daarom een optimaal bereik in de business-to-business markt. Het magazine wordt verspreid op basis van betaalde abonnementen en controlled circulation. Naast de verspreiding gericht op het regionale bedrijfsleven wordt BUSINESS tevens uitgebreid verspreid als leestafelmagazine bij bedrijven en instellingen waar uw doelgroep veel komt. Bestuurders en politici ontvangen Rijnstreek BUSINESS gratis.

Adverteren in Rijnstreek BUSINESS is werken aan zakelijk succes

Adverteren in Rijnstreek BUSINESS is continu bouwen aan naam-, merk- en bedrijfsimago en -bekendheid. De praktijk wijst uit dat naast de respons op korte termijn het effect van uw reclame op lange termijn nadrukkelijk bijdraagt aan uw regionale profilering. Laat weten wie u bent, wat u doet en waar men u kan vinden. Als de behoefte naar uw producten of diensten aanwezig is, dan is uw naam reeds gevestigd. Adverteren in Rijnstreek BUSINESS is werken aan succes. Voor meer informatie, klik hier.

Publiciteitsmogelijkheden

Wilt u uw activiteiten, diensten en/of producten, werkwijze, toekomstverwachtingen of bedrijfsontwikkelingen op een bijzonder professionele wijze kenbaar maken aan het bedrijfsleven? Dan zijn er met Rijnstreek BUSINESS meerdere mogelijkheden om dit tot uiting te brengen? Een professioneel geschreven bedrijfspresentatie is een goede mogelijkheid. Is er wel eens gedacht aan het toevoegen van een bijsluiter? Tegenwoordig zijn de portokosten aanzienlijk en is dit zeker het overwegen waard. Een andere mogelijkheid is een professionele advertentiecampagne. Uitgever, Harry de Reus, licht toe: “Het is ons er om te doen onze relaties professionele communicatie te bieden waarmee een goede basis wordt gelegd voor zakelijk succes. De mogelijkheden hiertoe zijn legio. Advies vormt daarbij een belangrijke basis. Wij willen elk bedrijf een passende oplossing bieden, die past bij de uitstraling van het bedrijf en vooral ook bij het budget. Altijd is de uitgangssituatie een campagne die echt past bij de wensen van de klant. Bijna altijd worden hierin onze netwerkevenementen betrokken. Neemt u eens de proef op de som en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.”

Lezersprofiel

De moderne manager/ondernemer. Actief betrokken bij de bedrijfsvoering. Neemt personeel aan, kiest automatiseringssystemen, heeft te maken met de fiscus, beslist over aanschaf van lease-auto’s enz. Ondertussen gaan zijn dagelijkse werkzaamheden gewoon door. Productie, relatiebeheer, vergaderen, telefoon en ga zo maar door. Zakelijk advies krijgt hij extern, meestal via zijn accountant. Alert op kansen en mogelijkheden wil hij altijd scherper inkopen en zich efficiënt oriënteren. Zijn partner is een klankbord. Net zoals zijn collega’s en zijn lijfblad: Rijnstreek BUSINESS.

Abonnement

Een abonnement nemen op ons zakenmagazine is uiteraard mogelijk. Klik hier voor meer informatie.