BoB-Borrel & Masterclass Rijnland: 27 maart 2014

Op 27 maart 2014 organiseert Rijnstreek BUSINESS een gezellige BoB-borrel in combinatie met een masterclass, verzorgd door TrainerMatch in samenwerking met Eddy van Eeden van Oopen advies & interim. De masterclass en de borrel zullen plaatsvinden in De Witte Raaf in Noordwijk.

Wat is BoB Rijnland

Het uitgangspunt van BoB Rijnland (Business ontmoet Business in Rijnland) is ondernemers een laagdrempelig platform te bieden om op informele wijze in contact te treden met collega-ondernemers in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn en de Duin & Bollenstreek. Als ondernemer, manager of bestuurder bent u continu op zoek naar manieren om uw netwerk te vergroten. Zaken doe je immers met mensen, een goed netwerk is daarom heel belangrijk.

Spreker en facilitator

De masterclass wordt georganiseerd door TrainerMatch in samenwerking met Eddy van Eeden van Oopen advies & interim Hij is een zeer ervaren Lean professional en succesvol ondernemer. Zijn masterclass wordt gekenmerkt door een enthousiaste, pragmatische aanpak met veel praktijkvoorbeelden.

TrainerMatch brengt organisaties in contact met de beste ervaren professionals voor organisatie-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Wij hebben een groot netwerk van (interim) professionals op het gebied van training en opleiding, (business)coaching, leiderschap, lean, projectmanagement, sales, klantgerichtheid, loopbaanbegeleiding en verandermanagement. TrainerMatch is onafhankelijk en hanteert het normale tarief van de professionals. U heeft geen extra kosten!

Programma

14:30 uur – 15:00 uur: Ontvangst deelnemers BOB Masterclass
15:00 uur – 17:00 uur: BOB Masterclass
17:00 uur – 18:30 uur: BOB Borrel

Lean Masterclass voor ondernemers

Doelstelling: Ondernemers in grote lijnen bekend maken met de Lean management filosofie, principes, begrippen, technieken en toepassingen. Het accent ligt op het geven van handvatten die direct in het eigen bedrijf toepasbaar zijn.

Doelgroep: Ondernemers in het MKB die weinig tot geen ervaring hebben met Lean en willen onderzoeken welke verbetermogelijkheden er zijn binnen hun bedrijf.

Resultaat: De masterclass biedt inzicht en inspiratie om in het eigen bedrijf verbeteracties te starten.

Door praktijkvoorbeelden worden de effecten van Lean concreet inzichtelijk gemaakt. Geen uitgebreide theorie, maar direct bruikbare tips!

Datum, tijd en plaats

De masterclass wordt gehouden op 27 maart 2014 bij Hotel-Restaurant De Witte Raaf, Duinweg 117 in Noordwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf 14.30 uur staan koffie en thee klaar. We beginnen met de masterclass om 15.00 uur.

Kosten

De kosten voor deze masterclass bedragen € 60,-, exclusief BTW per deelnemer. Wij bieden u graag onbeperkt koffie & thee aan en twee drankjes na afloop op de BOB borrel.

Vroegboekkorting

Bij aanmelding en betaling voor 1 maart 2014 ontvangt u 50% korting en betaalt u slechts € 30,-  exclusief BTW. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Betaling en aanmelding

[contact-form-7 id=”6219″ title=”Aanmelden masterclass”]

Na aanmelding met contactgegevens van deelnemer en bedrijf wordt een factuur gestuurd. Na betaling is de inschrijving afgerond. Mocht u onverwachts niet kunnen dan kan een collega uiteraard uw plaats innemen.