Themafonds cultuurparticipatie Zuid-Holland weer geopend

Het themafonds cultuurparticipatie Zuid-Holland is weer open. Na een succesvolle start van het themafonds in 2023 hebben Cultuurfonds Zuid-Holland (€66.000) en de provincie (€144.000) opnieuw samen bijna 2 ton beschikbaar gesteld. Cultuurinstellingen uit grote en kleine Zuid-Hollandse gemeenten kunnen hun aanvraag digitaal indienen bij het Cultuurfonds Zuid-Holland. Indien gewenst kan Kunstgebouw je helpen om een succesvolle aanvraag te doen. Maak daar vooral gebruik van.

Aanvragen kan tot en met 15 oktober
In 2024 kun je nog 1 keer een aanvraag doen tot en met 15 oktober 2024. De aanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

Het themafonds draagt per aanvraag minimaal €1.000 en maximaal €15.000 bij en nooit meer dan 50% van de totale kosten. De overige kosten moeten worden gedekt door bijdragen van gemeenten, andere fondsen en eigen bijdragen. In het geval van bijdragen van gemeenten hoeft het hierbij niet om nieuw geld te gaan.

Een aanvraag dien je in bij het Cultuurfonds Zuid-Holland(opent in nieuw venster). Zij voeren de regeling uit.

Voor wie?
Stichtingen of verenigingen binnen de culturele sector op het gebied van theater, dans, film, muziek, circus of beeldende kunst in Zuid-Holland. Zowel amateurkunstinstellingen als professionele instellingen komen in aanmerking voor een bijdrage. Musea kunnen wel een aanvraag indienen, (overige) erfgoedinstellingen niet.

Bekijk de voorwaarden(opent in nieuw venster) van het themafonds.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *