Martin van Beelen nieuwe Algemeen directeur bij Lansigt accountants en belastingadviseurs

Sinds begin van deze maand is Martin van Beelen de nieuwe Algemeen directeur van Lansigt. Hij neemt de positie over van Pieter van der Kwaak, die de afgelopen jaren bij Lansigt aan het roer stond. Van Beelen: “Als Algemeen directeur wil ik inspireren en faciliteren, zodat onze mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zo houden we de kwaliteit van onze dienstverlening op topniveau.” 

Van Beelen is de huidige directeur van de controlepraktijk binnen Lansigt. In deze rol heeft hij zich vol enthousiasme ingezet voor de kwalitatieve en kwantitatieve groei van de praktijk. Van Beelen startte zijn carrière bij KPMG en koos in 2009 voor een overstap naar Lansigt, een mkb-kantoor waar eigen identiteit en ondernemerschap centraal staan. Nu staat hij voor de volgende stap: “Ik heb er zin in om in mijn nieuwe rol als Algemeen directeur mijn vleugels uit te slaan over heel Lansigt, naar binnen en naar buiten toe!” 

Vastberaden koers 

In de accountancysector volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Het vraagt stuurmanskunst om daarin mee te bewegen en tegelijkertijd vast te houden aan de eigen koers. Van Beelen: “Lansigt is sterk en wendbaar, door de mix van jong en ervaren personeel. Zo combineren we innovatie en ondernemerschap met stabiliteit en vakkennis. Het wordt mijn verantwoordelijkheid om de koers van Lansigt én de branche te overzien. Ik ben er trots op dit te mogen doen, uiteraard samen met een geweldig team.” 

Lansigt DNA 

Van Beelen heeft als directeur van de controlepraktijk laten zien dat hij een visie heeft die Lansigt verder zal brengen. Aftredend Algemeen directeur Pieter Van der Kwaak : “We zijn er heel trots op dat Martin de positie van Algemeen directeur op zich neemt. Lansigt is de afgelopen jaren flink gegroeid en zal zich onder Martin verder ontwikkelen. Bij hem is het DNA van Lansigt gewaarborgd.” De kernwaarden Dichtbij, Ondernemend en Energiek (DOE) blijven hierbij het fundament. Op die basis bedient Lansigt vanuit de drie vestigingen in de Randstad een breed scala aan ondernemingen (familiebedrijven) binnen het groot-mkb.  

Bijdragen aan de sector en het mkb 

Van der Kwaak blijft zich als directielid inzetten voor Lansigt en haar klanten. Vorig jaar is hij toegetreden tot het bestuur van branchevereniging SRA en daardoor is hij nu ook lid van het hoofdbestuur van MKB-Nederland. Vanuit beide functies zal hij met zijn ervaring een waardevolle bijdrage leveren aan de accountancysector en het mkb. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *