Winnaars ‘Jonge Ondernemersprijs Duin & Bollenstreek 2024’ op bezoek bij gemeente Noordwijk

De gemeente Noordwijk is trots op de ondernemers in haar gemeente. Alle reden voor wethouder Roberto ter Hark om de winnaars van de ‘Jonge Ondernemersprijs Duin & Bollenstreek 2024’ in het zonnetje te zetten.

Op de koffie

Wethouder Roberto ter Hark ontving woensdag 1 mei de deelnemers die hebben meegedaan aan de ‘Jonge Ondernemersprijs Duin & Bollenstreek 2024’: Diederik Mud en Stan Aanhane van het bedrijf Bionomic en Enne-Pieter Wakelkamp van het bedrijf Duurzaam Volgens Plan.

Winnaars

Bionomic won de eerste prijs in deze sportieve competitie. Het is een innovatieve biotech-onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling van biopesticiden en detectiemethoden voor de agrarische sector. Duurzaam Volgens Plan won de tweede prijs. Het adviesbureau geeft onafhankelijk duurzaam bouwkundig advies en stimuleert daarmee de vergroening in de bouwsector.

Optrekken met het bedrijfsleven

Gemeente Noordwijk is trots op ondernemers. Ze dragen bij aan een vitale economie. In Noordwijk, in de regio én in Nederland. Gemeente Noordwijk wil bijdragen aan een goed ondernemersklimaat. Samenwerken met het bedrijfsleven is daarbij noodzakelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *