Ondersteun veiligheid aan de kust! Koop nu kaarten voor het grandioze Zomergala van LIONSCLUB Noordwijk

Maar liefst twee lokale organisaties staan op zaterdag 29 juni centraal in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Die avond organiseert Lions Club Noordwijk een grandioos Zomergala in het teken van veiligheid aan de prachtige Noordwijkse kust.

Grand Hotel Huis ter Duin wordt omgetoverd tot een feestelijke locatie, waar de gasten van de Lionsclub worden ontvangen met een aperitief op het terras met uitzicht op de zee en het strand. Daarna volgt een exclusief driegangendiner met Italiaanse twist en wijnarrangement in de gezellige Keizerzaal met uitzicht op zee. Het avondprogramma wordt omlijst door heerlijke dansmuziek door coverband Allstars en wervelende zang door Pasta e Basta uit Amsterdam

Tijdens het diner worden een veiling en loterij gehouden met indrukwekkende prijzen, waaronder: een 4-daags arrangement voor 2 personen naar de Olympische Spelen 2024 in Parijs en een reis met entree voor 2 naar de EK voetbal finale in Berlijn.

29 juni 2024 is een avond om niet te missen en om uw bijdrage te leveren aan twee geweldige lokale projecten, namelijk een Rescue Watercraft voor de Noordwijkse Reddingsbrigade en preventie in de vorm van zwemlessen voor de leerlingen tussen 12 en 18 jaar van de Internationale Schakelklas in Lisse. Het wordt een prachtige avond aan zee.

Reserveer meteen uw stoel of tafel. Inclusief ontvangst met aperitief, 3 gangendiner en bijpassend wijnarrangement betaalt u 225 euro per persoon. Ook is het mogelijk om tafels voor 6, 8, 10 of 12 personen te reserveren. U kunt zich tot 15 juni aanmelden via [email protected].  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *