De nieuwe BMW 5 Touring

Ideale gezins-/zakenauto

Onder redactie van John Vroom, onafhankelijk autojournalist

Na de introductie van de nieuwe BMW 5 Serie was het wachten op de Touring. Hij is leverbaar in de elektrische of mild-hybrid dieselversie. Later volgen nog de 6-cilinder diesel, Plug-in hybride en zelfs een M5 Touring. 

Ten opzichte van zijn voorganger is de nieuwe Touring 10 centimeter gegroeid en is nu 5.06 meter lang en de wielbasis is 3 meter. Het mooie is dat de bagageruimte van de elektrische uitvoering gelijk is aan die van de brandstofvariant 570 tot 1700 liter. Helaas is bij de nieuwe Touring de achterruit niet meer afzonderlijk te openen. De i5 Touring e-Drive 40 heeft een 340 pk sterke elektromotor en heeft een actieradius van 548 kilometer. Tot aan de B-stijl is deze Touring grotendeels gelijk aan de Sedan-versie, waarbij de sterk oplopende schouderlijn wel opmerkelijk is. Zowel voor- als achterin is het zitcomfort van hoog niveau. Riant vind ik de forse middentunnel met de luxe armsteunen. Alles wat je beetpakt voelt prettig aan. De bediening van bijna alle functies verloopt via het grote beeldscherm met daarin recht voor je het instrumentarium met daarnaast het multimediascherm. Het rijgedrag van deze Touring is zoals je van BMW mag verwachten subliem, net als het rijgenot dat je kan optimaliseren met een groot aantal opties. Naar mijn idee een ideale representatieve gezins-/zakenauto!

MOTOREN

i 5 M60 xDrive
i 5 eDrive40

AFMETINGEN

Lengte 5.060 m
Breedte 1.900 m
Hoogte 1.515 m

INHOUD

Bagageruimte 570 – 1.700 l

‘Uniek in zijn klasse’
‘De nieuw BMW 5 Serie Touring is grootser dan ooit. Het is de eerste elektrische Touring en daarmee uniek in zijn klasse’, volgens Michel Heus van
Van Poelgeest Noordwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen