TK Challenge zet zich in voor TommyTomato tijdens de 47e Singelloop Leiden 

Tijdens de 47e Singelloop Leiden heeft de TK Challenge, met een team van 135 challengers deelgenomen aan deze jaarlijkse loop over de singels. Het evenement trok in totaal meer dan 5000 hardlopers. Het TK Challenge team liep voor een specifiek doel: Stichting TommyTomato. 

Dankzij de toewijding van de deelnemers is er een indrukwekkend bedrag van € 2.750 ingezameld. Met deze donatie kan TommyTomato maar liefst 1200 warme groentelunches verzorgen voor kinderen in de regio wiens ouders dit niet kunnen bekostigen. 

“Gezond eten moet voor ieder kind mogelijk zijn,” benadrukt Jan Versteegh, Voorzitter van de TK Challenge Foundation. “Daarom steunen wij Stichting TommyTomato, die zich inzet door het leveren van warme gezonde lunches op basisscholen voor ouders met een kleiner budget. 

Bas, oprichter van TommyTomato zegt het volgende: “Fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme TK Challenge zich inzet voor kinderen. Helaas zijn er nog veel gezinnen die onze groentelunch niet kunnen betalen, terwijl juist die kinderen daar baat bij hebben. Want een gezonde schoollunch heeft positief effect op de concentratie en leerprestaties van kinderen. En dat heeft weer invloed op hun toekomst. Zo beginnen gelijke kansen al in de broodtrommel.” 

TK Challenge 
Stichting TK Challenge is een initiatief vanuit TeekensKarstens advocaten notarissen in samenwerking met een groot aantal partners. De TK Challenge heeft in de afgelopen jaren ruim 455.250 euro bijeengebracht voor verschillende maatschappelijke projecten en organisaties in deze regio. 

Meer informatie kunt u vinden via www.tkchallenge.nl of via Romy Kaffa ([email protected]). 

Stichting TommyTomato 
TommyTomato is in 2020 opgericht door Bas Turk en Erik van der Plas, allebei vader van drie kinderen. Zij ervaarden hoe lastig het is om kinderen genoeg groenten te laten eten. Hun missie? “Alle kinderen groente-eters voor het leven maken”. 

Meer informatie kunt u vinden via tommytomato.nl/sponsor of via [email protected] 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *