Versterking samenwerking gemeente Kaag en Braassem en Stichting Kaag en Braassem Promotie

Vorig jaar werkten de gemeente Kaag en Braassem en Stichting Kaag en Braassem Promotie samen met inwoners, vrijwilligersgroepen en ondernemers aan een ambitieuze recreatievisie. Om deze visie te kunnen uitvoeren ontvangt Stichting Kaag en Braassem Promotie een verdubbeling van hun subsidie. Met de versterking van deze samenwerking zetten beide partijen zich in voor het behoud en de bevordering van de unieke identiteit van de regio, het stimuleren van een gezonde en vitale samenleving, het behouden en verbeteren van de natuur en het verder ontwikkelen van Kaag en Braassem als recreatiegemeente.

Stichting Kaag en Braassem Promotie zal de extra financiering gebruiken voor het positioneren van Kaag een Braassem als recreatiegemeente in de regio. Ook is het een ondersteuning van de reguliere marketing- en promotieactiviteiten, waaronder het versterken van de bekendheid van recreatiemogelijkheden in samenwerking met ondernemers, lokale organisaties en vrijwilligersgroepen.

Wethouder recreatie Nick van Egmond: “De gemeente streeft samen met Stichting Kaag en Braassem Promotie ernaar om de aantrekkelijkheid van Kaag en Braassem als recreatiegemeente te versterken. Dit staat in een mooie recreatievisie, die nu ook onderdeel is van de brede omgevingsvisie van de gemeente en met deze extra subsidie verder kan worden uitgevoerd.”

Stichting Kaag en Braassem Promotie voorzitter John Willemsen: “We zijn erg blij met deze impuls om de gemeente verder te ontwikkelen als recreatiegemeente en zullen daar met de ons toegekende extra subsidie onze bijdrage aan leveren. Niet alleen door onze reguliere promotieactiviteiten, maar ook door ondersteuning van vrijwilligersgroepen en ondernemers om concrete projecten van de grond te krijgen: ‘Samen maken we het mooier’.”

Start recreatieseizoen 

Op 19 maart vindt de officiële opening van het recreatieseizoen plaats. Op deze avond overhandigt Stichting Kaag en Braassem Promotie het nieuwe Recreatiemagazine aan de wethouder, wordt de Recreatievisie besproken en presenteert Stichting Kaag en Braassem Promotie de plannen voor het komende jaar. Voor de bijeenkomst worden de Vrienden van Kaag en Braassem Promotie, lokale organisaties, vrijwilligersgroepen en andere belanghebbenden van harte uitgenodigd. De bijeenkomst wordt gehouden bij De Dyck in Woubrugge. In verband met de catering dient u zich aan te melden via [email protected].

Op de foto:
Van links naar rechts: beleidsadviseur Eva Niens en Judith Lemmers, voorzitter John Willemsen, Kitty Hoogenboom en Niko van Brussel van Stichting Kaag en Braassem Promotie met wethouder Nick van Egmond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *