Hans Démoed nieuwe gemeentesecretaris Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kaag en Braassem heeft besloten om Hans Démoed per 1 maart 2024 te benoemen tot de gemeentesecretaris van Kaag en Braassem. Hij is op dit moment waarnemend gemeentesecretaris.

In het achterliggend jaar is het proces van organisatieontwikkeling krachtig doorgezet. Het college is blij met zijn benoeming en ziet in Démoed iemand die zelfbewust en gemotiveerd de organisatie verder gaat brengen. Démoed is een mensgerichte leider met veel bestuurlijke kennis die zich verbindt aan de opgaven van Kaag en Braassem.

Samenwerking en verbinding

Hans Démoed is blij met zijn aanstelling in de gemeente waar hij in verschillende functies heeft gewerkt. ‘Ik ben dankbaar en trots dat ik met deze mooie organisatie mag werken aan de ambitieuze opgaven voor de dorpen van Kaag en Braassem. Die opgaven voor onze inwoners en bedrijven vragen lef, creativiteit en resultaat. Kaag en Braassem heeft een lerende organisatie met veel talent. Het is een voorrecht en uitdaging met deze mensen te werken in samenwerking met college en gemeenteraad. Want alleen samen komen we verder.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *