Opening RijnlandRoute gepaard met festiviteiten

Zoals het er nu naar uitziet rijden vanaf 5 juli de eerste auto’s en vrachtwagens door de Corbulotunnel, onderdeel van de nieuwe RijnlandRoute. Maar voordat het zover is, organiseert de provincie Zuid-Holland op 22 en 23 juni 2024 het unieke tweedaags RijnlandRoute Festival. Er is van alles te beleven. Het festival start op zaterdag met culturele activiteiten en op zondag kun je hardlopen en fietsen door de tunnel. Wil je erbij zijn? Zet dan 22 en 23 juni vast in je agenda.

Het festival vindt plaats in en rondom de Corbulotunnel. Het exacte programma blijft nog even een verrassing, we de provincie houdt u de komende tijd via hun website en social media op de hoogte.

Cultuurdag

Artiesten en groepen uit de nabije omgeving zorgen voor muziek, dans, theater en creatieve voorstellingen die al wandelend door de tunnel bewonderd kunnen worden. Wij zijn op zoek naar acts uit de regio. Aanmelden kan via: rijnlandroute.nl/festival/aanmelden

Sport en bewegen voor iedereen

De provincie organiseert het festival in samenwerking met aannemer Comol5 en met de Rotary Clubs uit de regio Rijnland. Rotary gebruikt het festival om beweging te bevorderen en actief donaties te werven om meer mensen, met name jeugd, letterlijk in beweging te krijgen.

Meer informatie

Heb je nu al een vraag over het festival? Stuur dan een mail naar: [email protected].

Bron: Provincie Zuid-Holland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *