Marieke de Geus nieuwe directeur Partiar

Sinds 1 december jl. is Marieke de Geus met trots toegetreden als directeur van Partiar B.V., executeur in nalatenschappen. Samen met de huidige directeur Annemieke Wagenaar vormt Marieke de Geus het nieuwe management.

Marieke is vanaf maart van 2023 werkzaam bij Partiar in de commercie en marketing. De bedrijfsmatige achtergrond van Annemieke en het commerciële talent van Marieke zijn een succesvolle combinatie. Het team van nalatenschap specialisten en juristen bestaat nu uit ruim 20 mensen, maar het bedrijf verwacht in 2024 verder te groeien. Met de vergrijzing en vereenzaming van de maatschappij is er op nalatenschap- en uitvaartgebied veel werk. 

‘Ik heb veel zin om samen met Annemieke leiding te geven aan Partiar. ‘Wij vullen elkaar goed aan en er is een goede klik’, aldus Marieke. Ook Annemieke is erg blij met deze nieuwe stap. ‘Marieke is gedreven en een echte teamplayer. Samen willen we met Partiar één van de grotere spelers op het gebied van executie van nalatenschappen worden.’

Als executeur verzorgt Partiar de volledige afwikkeling van een uitvaart en erfenis. Veel cliënten regelen hun nalatenschap steeds vaker bij leven en kiezen voor Partiar vanwege de brede ervaring en kennis rondom nazorg bij overlijden. Waar de notaris met handen en voeten is gebonden vanwege de regels van het notariaat, kan Partiar een uitkomst bieden. Het team werkt nauw samen met het notariaat om onder andere erfgenamen te achterhalen. 

Wilt u meer weten over de erfenis en wat te doen na uw overlijden? Neem vrijblijvend contact op met Marieke. Zij vertelt graag wat Partiar voor u kan betekenen.

Partiar
Madame Curiestraat 24B
2171 TW Sassenheim
0252-231685
[email protected]
www.partiar.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *