Fusie Moore MKW afgerond: klaar voor de toekomst

De fusie tussen Moore MTH, KroeseWevers en de aansluiting van UNP is succesvol afgerond. Vanaf 2024 gaan wij verder als één Moore MKW. Eric Hutten (directievoorzitter Moore MKW) vertelt: “Ik ben trots dat wij nu één organisatie, één Moore MKW zijn. Het afgelopen jaar hebben wij met elkaar ontzettend hard gewerkt om van meerdere bedrijven één krachtige en toekomstbestendige accountants- en adviesorganisatie te maken.”

Krachtig en toekomstbestendig
Door de fusie kunnen we voor klanten de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening waarborgen. Daarnaast versterken wij onze internationale positie dankzij ons netwerk Moore Global. Hierdoor staan we in verbinding met 30.000 specialisten in meer dan 110 landen.

Moore MKW kan door de samenvoeging beter proactief inspelen op digitalisering, innovaties en duurzaamheid. Daardoor hebben wij voor medewerkers en ondernemers alles in huis om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en onze samenleving. Dát is onze missie.

Blijvende aandacht in de regio’s
Het hart van Moore MKW klopt op onze 19 bezoekerslocaties, verspreid over de regio’s boven de rivieren. Zo is onze expertise dicht bij de ondernemers en levert Moore MKW een bijdrage aan het lokaal ondernemerschap. “Wij investeren in regionale initiatieven om zo maatschappelijke impact te maken. Hierbij hebben wij aandacht voor behoud van talent in de regio’s”, voegt Ton Rakké (lid dagelijks bestuur Moore MKW) toe.

Samen zijn wij één
2023 stond in het teken van ‘samen één organisatie worden’. Door de volle inzet van iedereen is de inrichting van de interne organisatie goed geslaagd. Het was een megaklus. In november hebben we dit met een geweldig fusiefeest samen gevierd. Ook is er veel aandacht besteed aan de organisatiecultuur. Olaf ten Hoopen (vicevoorzitter directie Moore MKW) licht toe: “We hebben samen met onze medewerkers gewerkt aan één nieuwe gezamenlijke cultuur. Hier zijn onze kernwaarden uit ontstaan: teamwork, plezier, balans, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit. Dit vormt de fundering voor de manier waarop wij met elkaar omgaan en hoe wij onze missie willen bereiken.”

Zichtbaar als Moore MKW
Nu de fusie is afgerond, laten wij de merken Moore MTH, KroeseWevers en UNP achter ons. Vanaf 8 januari 2024 zijn we zichtbaar als één Moore MKW. Onze nieuwe uitstraling en branding is allereerst terug te zien in onze naamsbekendheidscampagne waarin onze werkgeversbelofte ‘Omdat geluk telt’ centraal staat. Maar natuurlijk ook in al onze andere communicatie-uitingen. Denk hierbij aan sociale media, de website, nieuwsbrieven, e-mails en bezoekerslocaties.

Over Moore MKW
Moore MKW heeft het vizier gericht op de toekomst. Tegelijkertijd zijn wij stevig geworteld. We vinden het belangrijk om die wortels niet uit het oog te verliezen. Marinus Meeuwsen, Wim Kroese en Ben Wevers zijn de oprichters van de bedrijven die het nieuwe Moore MKW vormen. De beginletters van hun achternamen vormen de afkorting MKW. 

Onze oprichters waren pioniers die met niets zijn begonnen en hun bedrijven hebben doorgegeven aan een volgende generatie van goede vakmensen. Inmiddels duurt deze traditie van rentmeesterschap al meer dan 70 jaar en die traditie zetten wij voort met Moore MKW. Hoe? Door te blijven pionieren!  

1.000 adviseurs, 19 locaties, 35.000 klanten 
Moore MKW is een krachtige accountants- en adviesorganisatie waar ruim duizend medewerkers werken. Moore MKW werkt vanuit 19 vestigingen in Nederland met multidisciplinaire teams aan vraagstukken van ruim 35.000 klanten. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar en altijd dichtbij. 

Op de foto (vlnr): Ton Rakke, Olaf ten Hoopen, Eric Hutten
www.moore-mkw.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *