Dovilo versnelt groei met overname Effect ICT en versterkt haar aanbod met dienstverlening

Dovilo, daadkrachtige pioniers van hybride cloud, kondigt met trots de succesvolle overname aan van Effect ICT, een specialist op beheer van totale ICT-omgevingen.

Deze strategische overname markeert een belangrijke mijlpaal voor Dovilo, dé speler voor het leveren van oplossingen op het gebied van data en security ICT-infrastructuur en Cloud.

Dankzij de acquisitie van Effect ICT, bekend om haar Total Care concept, breidt Dovilo haar dienstenaanbod uit met beheer en versterkt het haar positie in de markt als een totaalleverancier op het gebied van moderne hybride cloudoplossingen.

Met deze stap verwerft Dovilo 30 jaar aan kennis en ervaring als aanvulling op haar eigen expertises. Voor klanten van beide partijen is dit een win-win situatie. Dovilo heeft veel ontwikkeld op het gebied van de moderne cloud oplossingen en kwaliteitsprocessen zoals ISO27001 & ISO9001, Effect ICT heeft juist veel aandacht gelegd op de operationele taken. Onze klanten vragen om steeds meer dienstverlening ter ondersteuning van hun eigen ICT of de organisatie. Deze vraag is dermate hoog dat een acquisitie de meeste logische stap was om de gegroeide vraag van klanten te kunnen blijven invullen.

De schaalbaarheid van de organisatie en de kwaliteit die nu bereikt wordt zal ervoor zorgen dat klanten meerwaarde krijgen uit deze combinatie.

“We zijn trots dat oprichter en eigenaar Henk Nachtegaal van Effect ICT voor ons heeft gekozen, mede vanwege de synergie van de twee bedrijven. We verwelkomen de mensen van Effect ICT en hun bevlogenheid voor klanten altijd en overal zorgeloos te kunnen laten werken. Dovilo en Effect ICT zijn volledig complementair en zullen blijven werken vanuit de locaties Noordwijk en Capelle aan den IJssel, hiermee bieden we direct een goede spreiding voor klanten in de regio’s Noord- en Zuid-Holland”, aldus de bestuurder en eigenaar van Dovilo, Bertram Rutte.

Voor meer informatie over Dovilo en zijn uitgebreide dienstenaanbod, kunt u terecht op www.dovilo.eu.
Informatie over Effect ICT is te vinden op: https://www.effect-ict.nl/

Op de foto: Bertram Rutte, links (Bestuurder & Eigenaar Dovilo) & Henk Nachtegaal, rechts (Oprichter & Eigenaar Effect ICT)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *