De Clercq Advocaten Notariaat en De Groen & Van Lint bundelen hun krachten

De Clercq Advocaten Notariaat (De Clercq) en De Groen & Van Lint (DGVL) zijn per 1 januari 2024 samengegaan. De fusie leidt tot een versterking van expertise binnen de secties Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht en Vastgoed. De twee kantoren gaan door onder de naam De Clercq Advocaten Notariaat en zullen vanuit de vestiging in Leiden hun cliënten bedienen.

“Verheugd kondigen wij de komst van Jacco van Lint aan. Jacco brengt een schat aan ervaring en expertise mee en zal de sectie Vastgoed gaan leiden. Dit stelt ons in staat onze cliënten nog doelgerichter te ondersteunen in complexe vastgoedkwesties,” zegt Janbert Heemstra, partner Notariaat bij De Clercq. “Daarnaast zullen de secties Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht verrijkt worden door de komst van Paul de Groen,” vult Sacha Krekel, partner Ondernemingsrecht bij De Clercq, aan. “Wij zijn ervan overtuigd dat de uitbreiding bijdraagt aan een nog grotere dienstverlening aan onze cliënten.”

“Wij hebben bij deze stap niet alleen gekeken naar de rechtsgebieden en onze cliënten, maar vooral ook naar de bedrijfscultuur,” aldus Jacco van Lint, advocaat bij DGVL. “We bleken goed bij elkaar te passen in ons constante streven naar een goede samenwerking met onze cliënten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Op deze manier kunnen we duurzame relaties blijven opbouwen. Dat is van essentieel belang in deze tijd.”

De Clercq Advocaten Notariaat: Oplossingen voor vraagstukken van morgen

De wereld verandert razendsnel. Nieuwe technologieën, nieuwe verhoudingen, nieuwe mogelijkheden. En dus: nieuwe uitdagingen, ook op juridisch gebied. Wij zitten er daarom bovenop en kijken vér vooruit, voorbij uw horizon. Wij signaleren knelpunten en analyseren mogelijke oplossingen. Zo banen we voor u de weg om mee te veranderen. Onze expertise strekt zich uit over vijf legal boutiques, te weten Arbeid/Medezeggenschap/Mediation, IT/Privacy/Cybersecurity, Notariaat, Ondernemingsrecht en Vastgoed. Bezoek ons op www.declerq.com.

Op de foto: Paul de Groen (l) en Jacco van Lint (r).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *