Suzuki S-Cross Full Hybrid

Steeds vaker op de weg

Ik heb het al eerder gememoreerd, dat Suzuki destijds een relatief klein Japans automerk was dat met name succesvol was met de kleinere modellen. Maar de laatste tijd zie ik het merk steeds vaker op de weg en met name in de grotere versies, zoals de S-Cross. 

JOHN VROOM, AUTOREDACTEUR

Een cross-over model dat de laatste jaren superpopulair is als gezins- en zakenauto. Het bijzondere van dit S-Cross concept is de bovengemiddelde grote bagageruimte in dit segment. Zo’n 430 liter dat nog kan worden uitgebreid door het platleggen van de rugleuning van de achterbank. Handig van dit netjes afgewerkte laadruim is de dubbele bodem die in twee posities kan worden benut. Het interieur is ook ruim van opzet. Top dus. 

Suzuki Swift

Maar gelukkig vergeet Suzuki de kleinere modellen niet, want voor 2024 staat de nieuwe Swift gepland. De ontwerplijn van de huidige Swift wordt daarbij doorgezet. Hij oogt wat ronder en boller met wat bredere heupen rond de C-stijlen. De grille is wat ronder en wat kleiner en grappig detail is dat de deurgrepen van de achterportieren weer teruggeplaatst zijn naar de traditionele positie. Het platform is dusdanig aangepast dat moderne veiligheidsfeatures als een automatisch noodremsysteem en grootlichtassistentie kunnen worden geleverd net als de vermoeidheidsherkenning. Wat motoren betreft is de verwachting dat het een mild hybrid blijft en dat hij ook komt als volwaardige hybride. Suzuki dealer Auto Luykx in Heemstede vertelt u graag meer. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *