Sazas, jouw persoonlijke verzuimspecialist

Sazas is een verzuimspecialist met een persoonlijk karakter. Als je belt krijg je geen keuzemenu, maar meteen iemand aan de lijn die je verder kan helpen. Sazas helpt bij het voorkomen en verminderen van verzuim. Dit doen zij door oplossingen en diensten aan te bieden aan bedrijven in het mkb. Bij ziekte van jou of jouw medewerkers neemt Sazas de zorgen uit handen.

Ben je goed verzekerd tegen verzuim?

De kosten van een zieke medewerker kunnen oplopen tot wel € 405,- per dag. Ben jij goed verzekerd tegen verzuim? Als een medewerker ziek wordt, ben je als werkgever verplicht om minimaal 70% van het loon door te betalen. Daarnaast krijg je bij ziekteverzuim ook te maken met andere, extra kosten. Met een verzuimverzekering in combinatie met een arbodienstverlening van Sazas, weet je dat je goed zit.

Met een verzuimverzekering van Sazas houd je grip op het hele verzuimproces

Sluit je een verzuimverzekering bij Sazas af? Dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee:

  • Geen keuzemenu’s en wachttijden; meteen een deskundige aan de telefoon;
  • Het gemiddelde verzuimpercentage van Sazas klanten ligt lager dan het landelijke gemiddelde;
  • Vergoeding van loondoorbetaling bij ziekte en kosten voor re-integratie en interventie;
  • Persoonlijke begeleiding door een casemanager wanneer een medewerker langdurig ziek is;
  • Gratis werkplekonderzoek en inzet van onze verzuimexpert, WIA-expert en regresspecialist.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verzuimverzekering?

Het kiezen van de juiste verzuimverzekering kan lastig zijn. Verzuimspecialist Sazas geeft je een aantal handige tips voor het vergelijken van de verzuimverzekering. Zo kun je vaak kiezen welk eigen risico je wilt dragen. Maar ook de dekking en de extra’s die een verzekeraar biedt, kunnen invloed hebben op de kosten tijdens ziekteverzuim.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam