JAN© Accountants en Adviseurs: ‘We willen de reismaat zijn van de ondernemer’

De accountants en adviseurs van JAN© hebben een duidelijk doel voor ogen: ervoor zorgen dat een ondernemer zorgeloos kan slapen. Dit doen ze door de financiën op orde te brengen en ervoor te zorgen dat ondernemers voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Altijd met een persoonlijke aanpak, waarbij samenwerking centraal staat. Wij spraken met Jolanda van der Maden, manager van de Valkenburgse vestiging van JAN©, over de filosofie van JAN© als reismaat van de ondernemer.

Wie het kantoor van JAN© in Valkenburg binnenloopt, ziet meteen het licht dat van alle kanten binnenvalt door de grote ramen. De vestiging huisvest twintig collega’s waaronder accountants en (fiscaal) adviseurs, op een modern ingerichte etage. “Toen we hier in 2019 naartoe verhuisden vanuit Rijnsburg, hebben we geïnvesteerd in open werkplekken en goede voorzieningen”, legt Jolanda van der Maden uit. Volgens Jolanda is investeren in een comfortabele werkomgeving essentieel. “In de huidige arbeidsmarkt is het moeilijk om mensen te vinden, daarom willen we de mensen die we hebben graag behouden. Bovendien vinden we het belangrijk dat mensen graag naar kantoor komen, want in ons werk is samenwerken en sparren heel belangrijk. Zo kun je de klant het beste helpen. Daarnaast vinden we een gezellige sfeer op kantoor en verbinding tussen collega’s belangrijk.”JAN© heeft de zorg voor haar medewerkers hoog op de agenda staan. Het bedrijf heeft dit jaar niet voor niets de Great Place to Work-certificering behaald. 

Alle expertise onder één dak

Als het gaat over financiële dienstverlening, heeft JAN© zelf alle kennis in huis. Dit gaat niet alleen om kennis over accountancy en belastingen. JAN© heeft ook een heleboel andere kennis in huis, onder andere op het gebied van financieringen, overnames en waarderingen, juridische zaken, lonen, personeelsbeleid, pensioenen en financiële planning. “Dit totaalpakket van diensten zorgt ervoor dat wij als sparringpartner kunnen fungeren en de ondernemer op alle gebieden kunnen helpen.”

De filosofie van JAN© JAN© combineert haar diepgaande kennis over ondernemerschap met een persoonlijke aanpak die ondernemers verder helpt. “We willen de reismaat zijn van de ondernemer”, zegt Jolanda van der Maden over de filosofie van de organisatie. “Een vertrouwenspersoon en sparringpartner die naast de ondernemer staat, die meedenkt en adviezen geeft. Niet eenmalig, maar vanaf de start van het bedrijf tot aan het pensioen en zelfs daarna.”

JAN© staat aan de zijde van ondernemers om hen te helpen tijdens hun zakelijke reis. Want die verloopt niet altijd zonder horten of stoten. ”Gedurende die reis komen er allerlei uitdagende kwesties voorbij: een langdurig zieke medewerker, de aankoop van een pand inclusief de financiering, of de overname van een bedrijf. Wij helpen mkb’ers hierbij, waaronder veel familiebedrijven: mooie bedrijven waar emotie een belangrijke rol speelt en waar de nadruk ligt op succesvol zijn op de lange termijn.”

In die dynamiek gaan Jolanda en haar collega’s de komende jaren verder. Hoe ziet zij de toekomst van het Valkenburgse kantoor? Jolanda: “Wat we blijven doen, is met veel betrokkenheid de klant bijstaan bij het leiden van de onderneming. Dit doen we door proactief te werk te gaan, te signaleren wat er speelt en gezamenlijk op te trekken.” 

“Ons team is groeiende met jonge enthousiaste mensen die graag bij JAN© werken. We zijn sterk in opleiden en bieden doorgroeimogelijkheden. Zo kan JAN© in de toekomst nog meer ondernemers begeleiden tijdens hun zakelijke reis naar meer groei en financieel succes.”

Op JAN© kun je rekenen
De 170 collega’s van JAN© werken vanuit vier kantoren in de Randstad: Purmerend, Weesp, Schiphol-Rijk en Valkenburg. Mede hierdoor zitten zij altijd dichtbij de klant. Vanuit het kantoor in Valkenburg, op de tweede etage van het Limes-gebouw aan de Oude Rijn, werken twintig medewerkers onder leiding van Jolanda van der Maden en Frank Zuyderduyn voor klanten in de Duin- en Bollenstreek en de regio rond Leiden. Binnen de dienstverlening van JAN© staat betrokkenheid bij de klant altijd centraal, zowel bij zijn of haar onderneming als op persoonlijk vlak. De knaloranje kleur waarvoor in 2005 werd gekozen, staat symbool voor de oer-Hollandse nuchterheid en de mentaliteit van aanpakken. Hierbij past ook de slogan: ‘Op JAN© kun je rekenen’. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam