Facelift voor De Jong Automotive

‘We zijn een veel breder autobedrijf geworden’

De Jong Automotive heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van merkdealer tot een allround autobedrijf met verkoop, lease, onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Als tastbaar bewijs hiervan wordt dit najaar de buitenkant van het pand op de Katwijkse Koningin Julianalaan gerestyled. 

Op het pand van het autobedrijf, dat al ruim 60 jaar ervaring heeft, staat onder andere het logo van JAMES Autoservice, een merkonafhankelijke keten van zo’n 75 onderhoudsbedrijven, waar De Jong sinds 2019 bij is aangesloten. JAMES werkt in opdracht van veel leasemaatschappijen. Mede hierdoor mag De Jong zichzelf lease-servicepunt voor de zakelijke rijder noemen. 

Bovendien is De Jong sinds oktober 2020 aangesloten bij Euromaster, een grote Europese speler op de markt van autobanden, met veel leasebedrijven als klant. Euromaster doet duizenden bandenwissels per jaar, vooral in het voor- en het najaar. Dat levert De Jong veel werk op in de werkplaats.

Natuurlijk blijven de merken Citroën en Peugeot ook prominent aanwezig op de gevel. Deze merken (sinds 1971) hebben De Jong gebracht waar ze nu staat en blijven een belangrijk onderdeel van de dienstverlening aan klanten.

Breed en allround

“Maar inmiddels zijn we veel breder geworden”, legt Harold de Jong, eigenaar van De Jong Automotive uit. “Onze monteurs zijn zodanig opgeleid dat ze alle merken kunnen onderhouden, ook elektrische auto’s, waarvoor aparte veiligheidseisen gelden. We zijn een allround autobedrijf dat alle facetten van de automotivemarkt bestrijkt. Naast verkoop, onderhoud, reparatie en APK voor alle merken, bieden we ook schadeherstel, autohuur en zakelijke en private lease aan voor zowel particulieren als zakelijke rijders. En daar komen dan ons tankstation van TotalEnergies, met de shop Eet&Gerei, en onze vorig jaar vernieuwde wasstraat nog bij.”  

Behalve met dit automotive-totaalconcept onderscheidt de Jong zich met uitstekende service, korte lijnen en persoonlijk contact. Harold de Jong: “Bij ons heb je geen lange wachttijden. Binnen twee weken kun je bij ons een afspraak maken voor een beurt of een apk-keuring.”  

Dichtbij de klant

De klanten van De Jong Automotive komen uit de Duin- en Bollenstreek en uit Leiden en directe omgeving. “Dat komt doordat wij, net als veel bedrijven in deze regio, een mkb-bedrijf zijn dat weet wat zakelijke en particuliere rijders willen. Bovendien zitten we als relatief klein bedrijf dicht op de klant. Dat vertaalt zich in lange openingstijden, ook op zaterdag, en een haal- en brengservice. En als er wat is, kunnen we snel en flexibel bijsturen. Een klant die wegloopt voelen we persoonlijk, en dus doen we er alles aan om dat te voorkomen. Onze slogan is niet voor niets: ‘Dichterbij dan u denkt’.”

Deelauto van de wijk

Onder de naam WIJKAR biedt De Jong Automotive deelauto’s aan in de gemeente Katwijk. Vorig jaar oktober tijdens een open dag van De Jong werd het initiatief gelanceerd. Op vier plaatsen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg staan inmiddels auto’s die inwoners voor een korte tijd kunnen huren, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of voor familiebezoek. Klanten hebben de keus uit verschillende modellen en merken. 

“Het voordeel is dat mensen die weinig rijden, altijd een auto tot hun beschikking hebben, maar dan zonder de vaste lasten”, zegt Harold de Jong van De Jong Automotive. “Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook vriendelijk voor de portemonnee en erg flexibel. Je hebt al een deelauto voor 3 euro per uur en slechts 19 cent per kilometer inclusief brandstofkosten.” Met behulp van een speciale applicatie via de website kan snel en eenvoudig een deelauto worden gereserveerd. Meer informatie?: wijkar.nl

De Jong Automotive
Koningin Julianalaan 1
2224 EW Katwijk
071 402 85 54
www.dejongkatwijk.nl
[email protected]

     

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam