Nieuw in de regio: het Werkcafé

Het Werkcafé is dé plek waar mensen zonder afspraak binnen kunnen lopen met al hun vragen over het vinden van werk of omscholing. Gemeente Noordwijk hoopt met het nieuwe Werkcafé een impuls te geven aan extra matches tussen werkzoekenden en werkgevers.

Het Werkcafé is bedoeld voor mensen die nu geen werk hebben maar wel graag aan de slag willen. Er wordt hulp geboden die de kans op werk vergroot. Zoals sollicitatietrainingen, beroepsinteressetesten en loopbaangesprekken. Daarnaast is er een vacature-overzicht en zijn er mogelijkheden om een opleiding te volgen naar kansrijke beroepen of een vak te leren in de praktijk. Ook zijn er mogelijkheden tot bemiddeling tussen werkzoekenden en werkgevers.

Openingstijden en locaties

Het Werkcafé Duin- en Bollenstreek heeft 2 vestigingen: in Katwijk en in Voorhout. Inwoners uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zijn er van harte welkom zonder afspraak.

  • In Katwijk: 1e en 3e donderdag van de maand van 10:00 – 12:00 uur in de bibliotheek, Hoorneslaan 297.
  • In Voorhout: 2e en 4e donderdag van de maand van 9:30 – 11:30 uur in het bestuurscentrum, Raadhuislaan 1.

Meer informatie

Kijk op werkcafehollandrijnland.nl voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *