Rijnlandse monumenten te bezichtigen tijdens Open Monumentendag 2023

Elk jaar in het tweede weekend van september zijn duizenden prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen, zo ook in de regio Rijnland. Open Monumentendag 2023 zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september, het thema is Levend Erfgoed. Immaterieel erfgoed, of ‘Levend Erfgoed’, zijn de culturele gebruiken, tradities en ambachtelijke vaardigheden die mensen van huis uit hebben meegekregen, die zij zich eigen hebben gemaakt en die zij op hun beurt weer doorgeven.
Om te zien welke monumenten in onze regio te bezichtigen zijn, kunt u de website van Open Monumentendag bezoeken: https://www.openmonumentendag.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *