Flower Parade Rijnsburg viert ‘Wonderen van de natuur’

De 76ste editie van de Bloemencorso Flower Parade Rijnsburg rijdt dit jaar op het thema ‘Wonderen van de natuur’. De officiële opening van de Flower Parade wordt op vrijdag 11 augustus verricht door Mátyás Bittenbinder, bioloog en bekend van radio en tv. Daarna start om 16.00 uur de gratis toegankelijke Flower Parade show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. 

Op zaterdag 12 augustus  rijdt de parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk. Bijna 70 eenheden doen mee: versierde praalwagens, muziekwagens en voertuigen en honderden muzikanten en figuranten.

Op zondag 13 augustus staan de praalwagens de hele dag op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. 

De route en tijden zijn te vinden op www.flowerparaderijnsburg.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *