Rolcontainer: huren of kopen?

Elke onderneming heeft ermee te maken: bedrijfsafval. Simpelweg al het afval dat jouw onderneming voortbrengt, valt onder deze noemer. En al dat afval dient op de juiste manier te worden weggegooid, ingezameld en afgevoerd. Als je ervoor kiest om een rolcontainer te huren, regel je al deze zaken in één keer. Hoe dat precies werkt? Dat lees je in dit artikel!

  1. Een rolcontainer kopen of toch huren?

Rolcontainer zijn al te koop voor een paar honderd euro. Alhoewel het kopen van een rolcontainer relatief voordelig kan, worden de bijkomende kosten vaak onderschat. Er dient immers ook te worden betaald voor het inzamelen en afvoeren van het afval dat erin wordt weggegooid.

Als je ervoor kiest om een rolcontainer te huren, wordt dit allemaal voor je geregeld. De containerverhuur zorgt ervoor dat de rolcontainer bij jouw onderneming wordt afgeleverd en dat deze op afgesproken momenten wordt geleegd. De containerverhuur zorgt ervoor dat het afval vervolgens op de juiste plek terecht komt.

  1. De voordelen van het huren van een rolcontainer

Een rolcontainer huren brengt vele voordelen met zich mee.

  • Tijds- en kostenbesparing: Als een bedrijfscontainer koopt, ben jij naast het inzamelen van jouw MKB afval, ook verantwoordelijk voor het legen en afvoeren ervan. Het bedrijfsafval dien je in dat geval zelf bij de milieustraat af te leveren of je moet een inzamelingscontract afsluiten bij een gemeentelijke- of particuliere inzamelingsdienst. Dit kost je zowel tijd als geld.
  • Gemak: Het huren van een rolcontainer zorgt naast tijds- en kostenbesparing, bovenal voor veel gemak. Doordat de containerverhuur al het regelwerk voor je uit handen neemt, heb jij geen omkijken meer naar jouw bedrijfsafval. Het enige dat jij hoeft te doen, is het afval in de juiste container weg te gooien.
  • Gegarandeerde service: De containerverhuur regelt niet alleen het hele proces van afvalinzameling, de service gaat verder dan dat. De rolcontainer wordt op de stoep geleverd, bij gebreken wordt de rolcontainer kosteloos vervangen en de rolcontainer worden regelmatig schoongemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam