Opel Grandland

Sommige automerken hebben een logica in hun typebenaming, maar wat dacht u van de Opel Mokka, Karl, Crossland en Grandland X, waarvan de laatste na een restyling nu weer Grandland heet zonder X. Logisch toch?

Maar dat terzijde. De nieuwe Grandland is direct herkenbaar aan het nieuwe Opel Vizor-familiegezicht aan de voorkant met het glimmende zwarte paneel tussen de Led-koplampunits. De restyling betreft met name een aantal cosmetische aanpassingen op deze Grandland om deze in lijn te brengen met de eerder dit jaar geïntroduceerde modellen als de vernieuwde Mokka. Ook is een aantal geavanceerde opties uitgebreid, zoals het infrarood nachtzichtsysteem, dat tot 100 meter voor de auto mensen kan detecteren die dan op het 12-inch digitale instrumentarium geprojecteerd worden. Ook nieuw is de Pure Panel cockpit met een scherm dat je naar eigen inzicht kunt indelen en afhankelijk van je behoefte informatie naar voren kunt halen of als je wilt, volledig kunt uitschakelen op de snelheidsmeter na. Vroeger had je niet anders, maar nu heet deze vorm van terug naar de essentie ‘Digital Detox’. Plezierig en naar mijn idee ook veilig is dat de temperatuur en het audio volume nog met fysieke knoppen op de tast kunnen worden geregeld zonder je blik van het verkeer te hoeven wenden. Voor de rest is de nieuwe Grandland een degelijke, ruime, vlotte, comfortabele allemansvriend gebleven.

John Vroom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen