Hyundai Santa Fe

Als je een hele grote SUV wilt voor relatief weinig geld en een grote chromen grille je niet afschrikt, dan ben je bij de nieuwe Hyundai Santa Fe aan het goede adres, zeker als je een 7-zitter zoekt.

Onder de motorkap ligt een hybride benzinemotor met 1598 cc en een maximaal vermogen van 180 pk en een maximaal systeemvermogen van 230 pk, gekoppeld aan een 6-versnellingsautomaat. Niet alleen de buitenkant is flink gerestyled, maar ook het interieur. De stoelen zitten prima, alleen zit je wel hoog op de bok. De ruimte zowel voorin als op de tweede rij is royaal.

Op de derde rij is het voor volwassenen wat beperkter, maar meestal zitten daar voornamelijk kinderen. Het instrumentarium op het dashboard is volledig digitaal, maar gelukkig kent het brede middenconsole nog veel fysieke knoppen die op de tast bediend kunnen worden. Een handigheidje is dat als je richting aangeeft, de dode hoek in het instrumentarium getoond wordt. Ook fijn is het als je je telefoon in de houder op het middenconsole plaatst, dan wordt hij vanzelf tegen het draadloze laadpunt aangedrukt. Deze Santa Fe vraagt om een rustige rijstijl, want dan komt het rijgedrag het beste tot zijn recht, waarbij het geheel is gebaseerd op comfort. Hyundai dealer Van der Linden Groep (met vestigingen in Leiden, Zoetermeer en Waddinxveen) heeft deze topper voor u klaarstaan.

Door John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen