BMW i4

Opmerkelijk dat het tegenwoordig niet meer gaat over het ultieme design van een auto, maar om een lage luchtweerstandcoëfficiënt, verhoogde laadcapaciteit, een maximale actieradius en natuurlijk de bijtelling. De BMW i4 die eind dit jaar in de showroom zal staan is daar een voorbeeld van.

We hebben het over de elektrische BMW Gran Coupé. Opmerkelijk is dat deze nieuwste generatie BMW eDrive technologie voor het eerst gecombineerd wordt met elektrische vierwielaandrijving. Dat resulteert in indrukwekkende prestaties qua acceleratie, grip, stabiliteit en rij-dynamiek. De hoeveelheid koppel per wiel wordt continu automatisch aangepast aan de situatie en onder minder veeleisende omstandigheden worden alleen de achterwielen aangedreven voor een betere efficiëntie en actieradius. Vooralsnog zal de i4 in twee modelvarianten worden geleverd, waaronder de M50 met 544 pk en de eDrive40 met 340 pk. De beloofde actieradius is 590 kilometer [WLTP]. De M50 accelereert in 3.9 seconden van 0 naar 100 en de eDrive40 doet daar 5.7 seconden over. 

Futuristisch

Het interieur van de i4 ziet er uitermate futuristisch uit, zeker door het innovatieve ogenschijnlijk zwevende BMW Curved Display dat optimaal naar de bestuurder is gericht. Het zal duidelijk zijn dat je met deze nieuwe BMW zoals gebruikelijk geniet van een premium ambiance, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en vooruitstrevende techniek. We zullen er nog even op moeten wachten.

Door John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen