Werken in een inspirerende omgeving

Op de bucketlist van Karlin Kemper en Laurence Kroeske stond al jaren een eigen onderneming. Op 6 april dit jaar, na negen maanden bouwen en inrichten, was het zover. Die dag was de geboorte van BUCK Bar Kitchen in Boskoop. Hoe waren de eerste maanden?

“We zitten elke avond vol,” zegt Karlin Kemper trots en blij. In april, toen er nog strenge coronamatregelen golden, waren er alleen coffee-to-go en aanverwante afhaalproducten verkrijgbaar, maar al snel kon het terras open, begin juni gevolgd door het restaurant. Met deze geleidelijke start kwam een droom uit. Karlin: “Mijn vriend Laurence werkt al twintig jaar in de horeca, ikzelf was opvoedkundige, maar beiden wilden we altijd al graag een eigen bedrijf. Dat is dus dit geworden, want één en één is twee.”

‘Rustiek chique’

“Het concept dat we hier hebben neergezet na marktonderzoek, is nergens anders in Boskoop te vinden,” vervolgt Karlin enthousiast. Ze omschrijft BUCK als ‘rustiek chique’, ‘informeel’ en ‘hip’, een stijl die diverse doelgroepen aanspreekt. “We hebben wielrenners die hier komen voor koffie met appeltaart, terwijl een tafel verderop mannen in pak met elkaar overleggen. Jongeren uit de omgeving vinden BUCK gaaf, maar een vriendinnengroep van zeventigers vindt het hier ook heel leuk. Iedereen voelt zich hier welkom.”

In het restaurant en op het terras is plek voor vijftig mensen. “Meer zou kunnen, maar dat willen we niet. We willen onze gasten optimale aandacht geven.” Behalve door gastvrijheid onderscheidt BUCK zich door de menukaart. Die bevat veel streekproducten van leveranciers dichtbij, bijvoorbeeld vlees van een slager uit Reeuwijk die zelf slacht. “We hebben exclusieve gerechten op de kaart staan maar ook klassiekers.” De groene omgeving die zo kenmerkend is voor Boskoop, waar veel boomkwekers gevestigd zijn, doet de rest. Zowel binnen als buiten vind je frisse groene planten.

Zakelijke doelgroep

Ook de zakelijke gast is hartelijk welkom, zegt Karlin aan het einde van het gesprek. BUCK heeft twee vergaderkamers voor acht personen en een grotere zaal waar dertig mensen in passen. “In onze opstartperiode hoopten we vooral op bedrijven uit Boskoop. Maar nu al weten veel bedrijven uit het hele land ons te vinden. Zakelijke gasten huren onze ruimte ook om er te werken of om mensen te ontvangen. Werken kan trouwens ook in het restaurant. Speciaal hiervoor hebben we overal aansluitpunten voor laptops laten maken. De groene omgeving inspireert en voelt heel anders dan een dag werken op kantoor, zeker als je tussendoor en na afloop lekker kunt lunchen en dineren.”

BUCK Bar Kitchen
Rijneveld 153c
2771 XV Boskoop
T 06-25 10 01 95
I www.buckbarkitchen.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *