Noordwijk Vakanties over automatiseerder Auton

Therus Oostdam van Noordwijk Vakanties is sinds de oprichting van zijn bedrijf, in 1995, klant bij automatiseringsbedrijf Auton. Ruim 25 jaar later is hij nog altijd enthousiast over het Katwijkse ICT-bedrijf. “Spullen, service of de prijs, alles is prima.”

Hoe belangrijk zijn ICT-faciliteiten voor Noordwijk Vakanties?
“We zijn vooruitstrevend en lopen graag voorop. Zo hebben we bijvoorbeeld als doelstelling om zo weinig mogelijk papier te gebruiken. Alle informatie die we hebben, stoppen we in de computer en niet in mappen en kasten. We automatiseren ons werk zoveel mogelijk. Daarvoor heb je een goede ICT-partner nodig en die hebben we gevonden in Auton.” 

Welke diensten nemen jullie af?
“Auton levert de computers voor onze vier kantoorwerkplekken en de telefoonvoorzieningen, die via internet gaan. Ook de printer bij ons op kantoor komt bij Auton vandaan. We gebruiken de computers en printers onder andere voor ons reserveringssysteem. Klanten die bij ons aan de receptie komen, ontvangen hun facturen nog graag op papier hoewel dit ook online zou kunnen. Daarom printen we die wel.”

Hoe ben je bij Auton terechtgekomen?
“We zijn klant sinds de oprichting van Noordwijk Vakanties in 1995. Mijn toenmalige accountant in Noordwijk beval het bedrijf van toen nog Roel Naves en nu Graham Belet bij mij aan. Het zijn prima mensen met wie ik goed kan opschieten. Auton staat altijd voor je klaar, 24 uur per dag en ook in de weekenden. Zodra je belt, komen ze. Meestal zien we dezelfde monteur, maar iedereen die je aan de lijn krijgt, kent je. De mensen die er werken zijn deskundig, denken met je mee en komen met oplossingen. Een voorbeeld: als er updates moeten worden geïnstalleerd, gaat dat in goed overleg en kiezen we een rustig moment waarop dat kan worden gedaan. Dat gebeurt dan hier op kantoor of op afstand.”

Heb je recent nog nieuwe ICT-middelen aangeschaft?
“Ja, we hebben sinds kort dubbele computerschermen. Dat is handig en het is ideaal. We hadden het veel eerder moeten doen. Eén belletje was genoeg om het te regelen. Twee dagen later waren de schermen binnen en werden ze geplaatst. Ik heb er een hekel aan als je ergens achteraan moet lopen, maar bij Auton doen ze wat ze beloven en komen ze hun afspraken na.”

Heb je nooit overwogen om over te stappen naar een andere automatiseerder?“Nee, zolang ik tevreden ben, heb ik die behoefte niet. Of het nu gaat om de spullen, de service of de prijs, het is allemaal prima. Verbeterpunten zie ik ook niet. Ze houden ons op de hoogte van nieuwe dingen en zijn zeer betrouwbaar en niet te duur. Ze hebben geen duur pand of dure auto’s.”

Beveel je Auton aan bij anderen?
“Jazeker, en dat doe ik ook regelmatig. Een mooi voorbeeld van de service die Auton levert, was toen de nieuwe printer die we afgelopen december kregen, kapot ging. Binnen een dag hadden we een leenmachine, want we kunnen niet zonder. Inmiddels hebben we kosteloos een nieuwe machine die nog beter is ook.”

Profiel Noordwijk Vakanties
Noordwijk Vakanties werd in 1995 opgericht door Therus Oostdam, voorheen eigenaar van het gerenommeerde hotel-restaurant De Witte Raaf in Noordwijk. Onderdeel van zijn onderneming zijn de vakantieparken Buitenplaats Witte Raaf aan Zee en Duinpark de Witte Raaf. Eind van dit jaar opent hij een derde park in Noordwijk: Duyndomeyn Noordwijk. Dan beheert hij in totaal een honderdtal vakantievilla’s. De parken onderscheiden zich door hun riante woningen met rieten daken en luxe faciliteiten zoals houtkachels en buitensauna’s. Therus Oostdam: “Mensen willen luxe en dat bieden wij ze. Namens de eigenaren van de vakantievilla’s verhuren wij onder de naam Noordwijk Vakanties woningen en doen we de reserveringen. Vorig jaar toen de coronacrisis begon regende het annuleringen en ging alles dicht, maar inmiddels is het andersom. Mensen zijn het zat, gaan wandelen en fietsen en kiezen voor een verblijf in een vakantiehuis in eigen land, vooral in het luxere segment. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en strand, bossen en bollenvelden zijn dichtbij.”

Meer informatie: www.noordwijkvakanties.nl.

Auton
Heerenweg 7
Bedrijventerrein ’t Heen 
2222 AM Katwijk
T 071 403 31 99
E [email protected] 
I www.auton.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam